Morland - 2 solrike tomter med godkjent byggeløyve

Nøkkelinformasjon

Boligtype:
Tomt
Pris:
1 300 000
Areal:
1000 m²
Adresse:
Morland, 5353 Straume
Regulering:
Bolig
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Fasiliteter ved tomten

  • Vei, vann og kloakk

Beskaffenhet

I sammarbeid med grunneier selges 2 flotte boligtomter på Morland. Tomtene selges for Kr 1.300.000,- pr stk og leveres som råtomt med vei, vann og avløp til tomtegrense. Tomtene selges med byggeklausul fra Nordbohus B Telle Trearbeid AS, og det er gitt igangsettingstillatelse til å bebygge en endret versjon av hustypen Nukleus fra vår huskatalog.

http://www.nordbohus.no/nukleus

Tomt 1 gnr 33 bnr 673:
Ca 1140 m2

Tomt 2 gnr 33 bnr 674:
Ca 980 m2

Ta kontakt for en tomtevisning, totalpris for bolig eller en hyggelig boligprat.

Beliggenhet

Tomtene ligger idyllisk, naturnært og i et meget barnevennlig område. Her har man lite trafikk og kort vei til flotte turområder. Tomten har gode solforhold med sol fra morgen til kveld midtsommers. Selv om eiendommen ligger landlig til har man kort kjørevei til både Kolltveit og Straume. Knapskog skole og barnehage ligger under 3 kilometer fra boligen. Fra eiendommen har man ett par minutter kjørevei til bensinstasjonen på Kolltveit, samt ca. 5-10 minutter til Straume. På Straume og Sartor senter har man de fleste fasiliteter som bank, butikker, kafeer, restauranter, post, vinmonopol, bibliotek osv. Man har dessuten bussforbindelse helt inn til Morland. Se skyss.no for ruteoversikt. Fra Kolltveit bruker man ca. 20-25 minutter til Bergen sentrum og ca 12-15 minutter til Vestkanten Storsenter. 

Adkomst

Fra Bergen følger man veien til Sotra. Ta til høyre i rundkjøringen etter Kolltveittunnellen, og følg veien forbi bensinstasjonen. Ta til venstre ved skilting til Morland, og følg veien til du ser ballbingen på venstre side. Tomtene ligger da på høydedraget over ballbingen. 

Bestill møte med rådgiver

Samarbeidspartnere

Twig Filter: Unsupported content.