Dronebilde 30.06.2022
Huldraspelet Boligfelt.

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra 1500000
Adresse
Huldraspelet
Status
Bygging igangsatt
Totalt antall boliger
18
Antall ledige
3

Ta kontakt for mer informasjon

Herman Fjell Sangolt
Herman Fjell Sangolt
Salgsleder
900 52 650
Meld interesse her

OM PROSJEKTET

Huldraspelet er et nytt og moderne boligfelt sentralt på Fjell. 

Feltet vil bestå av 14 eneboligtomter, 6 prosjekterte tomannsboliger og 6 boliger i rekke. Feltet har en helhetlig designtankegang og det vil derfor være krav til flatt eller pult-tak på boligene. 

Eneboligtomtene selges plannerte med VVA fram til tomtegrense og med byggeklausul fra B Telle Trearbeid.  

Prosjektboligene leveres nøkkelferdig klar for innflytting. Kommer du tidlig inn i prosessen har du stor påvirkningskraft på innvendige kvaliteter og kan forme boligen etter deres ønsker og behov. 

Som utbygger er Tellehus velkjent for høy kvalitet på våre produkter. Vi har høy kompetanse i organisasjonen, og legger vekt på godt tradisjonelt håndverk og vår lokale identitet. Alle våre byggevarer leveres av kvalitetsleverandører.

BELIGGENHET

Kleivane boligfelt har beliggenhet sentralt på Fjell. Bare noen minutters kjøring fra Fjell kirke mot Ulveset finner du feltet på høyre side.

Det er kort avstand til bussforbindelse, skole, barnehage og butikk. Det er også meget gode tur og bademuligheter i umiddelbar nærhet. Ca. 10 min. kjøring til Sotra Kystby hvor du finner alt du kan tenke deg av fasiliteter og shoppingstilbud.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Herman Fjell Sangolt
Herman Fjell Sangolt
Salgsleder
900 52 650
Bjarte Ekerhovd
Bjarte Ekerhovd
Selger
92 08 39 55
B Telle Eigedom
Telefon
Adresse
Tellnes Næringspark 1, 5357 Fjell

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18