Interiør - stue med peis.

Om boligene

Det er få ting som slår den gode følelsen av å flytte inn i ny bolig. På Gåsemyr får du boliger med gjennomført og god standard. Har du allikvel lyst å gjøre boligen unik og sette ditt preg på den finnes det flere muligheter for tilvalg og endringer. Jo tidligere du kommer inn i prosjektet, jo enklere er det å gjøre tilvalg, unsett får du en gjennomført god standard i leveransen.

Kvaliteter:

  • Laminat, Highland oak silver på gulv.
  • Veggplater fra Walls4you på vegger i stue og kjøkken i designet "Deco grey" og "Bright wood".
  • Fliselagt gulv på bad og tøffe veggplater i utførelsen "Concrete" på vegg.  
  • Vegghengte toalett.
  • Fliser på gulv på bad.
  • Baderomsinnredning i hvit høyglans.
  • Stilfult kjøkken fra merkeleverandør.
  • Ballansert ventilasjon med varmegjenvinning for godt og friskt inneklima.

Med store vindusflater er boligene både innbydende, lyse og trivelige. Her er alt du trenger. En bolig du kan være stolt over. En bolig du kan kose deg i.

 

 

 

Prosjektselger Kari Ann Midttveit
Kari Ann Midttveit
Prosjektselger
976 96 952
B Telle Trearbeid AS
Telefon: 56 31 20 80
Adresse: Tellnes Næringspark 1, 5357 Fjell

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18