Gåsemyr - dronebilde 30.06.2022

Gåsemyr - Eidesjøen

Om prosjektet

Boligfeltet Gåsemyr vil bestå av moderne boliger i et solrikt og barnevennlig bomiljø. Første byggetrinn vil bestå av 1 frittstående enebolig, 4 eneboliger i kjede, 1 tomannsbolig og 8 leiligheter. Boligfeltet fremstår som godt gjennomtenkt og er utviklet med et helhetlig designtankegang. Dersom du er tidlig ute vil du som kunde få flere valgmuligheter i prosjektet. Boligene leveres nøkkelferdig klar for innflytting. Som utbygger er B Telle Trearbeid velkjent for høy kvalitet på våre produkter. Vi har høy kompetanse i organisasjonen, og legger vekt på godt tradisjonelt håndverk og vår lokale identitet. Alle våre byggevarer leveres av kvalitetsleverandører.

Om området

I Gåsemyr bor du lunt og behagelig i moderne boliger. Her vil du oppleve at det er lagt til rette for optimal livskvalitet både for unge og godt voksne. Med den flotte beliggenheten, den trivelige tun-følelsen og nærheten til det du trenger i hverdagen, er rammene lagt for et godt hverdagsliv. Boligfeltet ligger i naturskjønne omgivelser med gode solforhold og nærhet til sjø og flotte turterreng.

Det er gangavstand til barnehage, skole og dagligvarebutikk, og Sartor senter ligger kun 20 minutter unna med bil. Sund kommunesenter med lege, helsestasjon, bussterminal og dagligvarebutikk har du ca 5 minutter unna med bil. I nærområdet finner du også fine turområder for liten og stor. Eidespollen ligger i kort avstand fra boligfeltet og er et populært sted om sommeren med mye båtaktivitet.

Bergen sentrum med flotte gågater, koselige kafeer og butikker av alle slag ligger ca 35 minutter unna med bil.

Veibeskrivelse

Kjør til Sotra og følg veien videre gjennom Kolltveitstunnellen, I rundkjøringen ta mot sør og fortsett forbi Fjell og Sund senter. Ca 3 km etter Sund senter ta til høyre i rundkjøringen mot Telavåg og Glesvær. Feltet ligger på høyre side av veien rett før den gamle skolen.

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Prosjektplanlegging

Prosjektplanlegging

Salgsstart

Salgsstart

Byggestart

Byggestart

Innredningsvalg

Innredningsvalg

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Prosjektselger Kari Ann Midttveit
Kari Ann Midttveit
Prosjektselger
976 96 952
B Telle Trearbeid AS
Telefon
Adresse
Tellnes Næringspark 1, 5357 Fjell

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18