Eneboligtomter til salgs i nytt boligfelt på Kleivane

Nøkkelinformasjon

Boligtype:
Tomt
Adresse:
Huldraspelet, 5357 Fjell
Regulering:
Regulert for boligformål
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Fasiliteter ved tomten

  • Fiber
  • Vei, vann og kloakk

Beliggenhet

Vi hare gleden av å presentere ett nytt boligfelt på Kleivane i Fjell Kommune. Tomten ligger i et populært og barnevennlig område med kort vei til skole, barnehage, idrettsplass, butikk og bussholdeplass. Det er ca. 10 min. kjøring til Sartor Senter, ca. 15 min. til Ågotnes og 25 min. til Bergen sentrum. 

Feltet består totalt av 15 eneboligtomter, 6 tomannsboliger og 6 rekkehus. Vi holder på å tegne ut tomannsboliger og rekkehus, så ta kontakt om du ønsker å bli kontaktet når disse er klar. 

 

 

Beskaffenhet

Privat vei, vann og avløp som er tilknyttet offentlig anlegg.

Alle tilknytningsavgifter er inkludert i kjøpesum. Alle tomtene i feltet vil være solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold av fellesanleggene (vei, vann, avløp, lekeplasser mm.).

Tomtene selges med byggeklausul fra B Telle Trearbeid. Ta kontakt med oss for en befaring, og få et uforpliktende kostnadsoverslag over en bolig som kan bygges på tomtene.

Adkomst

Kjør over Sotra Broen og følg videre utover på riksvei 555. Når du kommer til rundkjøringen etter Koltveit tunellen tar du til venstre og følger videre til Fjell Kirke. Ta til høyre etter Fjell Kirke og følg hovedveien videre til du kommer til en avkjørsel med veinavnet "Huldraspelet".

Bestill møte med rådgiver

Samarbeidspartnere

Twig Filter: Unsupported content.