Dyrhammar

Enebolig Moster

OM PROSJEKTET
Vi har for salg en nøkkelferdig enebolig med adresse Dyrhammar 11. Boligen ligger solrikt til, og med flotte turmuligheter i nærområdet.

Huset er praktisk og moderne, type Bias, med 3 soverom. Rommene i 1.etasje er plassert rundt en romslig hall, og her finner du en trivelige stue med store vindu og utgang til terrasse. I andre etasje er det en romslig loftstue med god plass til gjester eller barnebarn med utgang til terrasse.

Innhold:
1.etasje: Stove, kjøkken, soverom, bad/vaskerom, disp.rom/soverom, hall, bod.
2.etasje: Stove, 2 soverom, bod

Flott Norema kjøkken med vitrineskap og lys benkeplate som passer den moderne stilen i huset. Mange gode kvaliteter som ekstra garderoberom i tilknytning hovedsoverom.

BRA 1.etasje: 80,6 kvm
BRA 2.etasje: 46,0 kvm
BRA totalt: 126,6 kvm
P-Rom: 119,7 kvm

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Per Erling
Per Erling Tellnes
Daglig leder
45009800
E-post
Idealhus Eigedom AS
Telefon
Adresse
Tellnes Næringspark 1, 5357 Fjell

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18