4 soverom - 2 bad!

Bildøy - Prosjekterte eneboliger med attraktiv og sentral beliggenhet - 4 soverom og 2 bad - Garasje

Beskrivelse
Vi har gleden av å presentere 2 stk. moderne eneboliger på egne selveiende tomter med meget attraktiv beliggenhet. Boligene ligger landlig til på Bildøy gard med gode solforhold fra morgen til kveld. Det er kort vei til Straume der man finner alle fasiliteter man trenger. Eneboligene går over 2 etasjer med integrert garasje.

Boligene leveres nøkkelferdig med gjennomført god standard og inneholder blant annet:

1.etg: garasje, vindfang, hall / trapp, bad, vaskerom, og 3 soverom.
2.etg: stue, kjøkken, soverom, bad og romslig terrasse.


Adkomst
Fra Bergen kjør mot Sotra. Etter å ha passert Straume, ta av til venstre mot Bildøy. Følg Bildøyvegen rett frem og ta inn til venstre igjen mot Bildøygarden. Etter cirka 200 meter, tar man av til venstre mot Orrhaugen. Etter cirka 100 meter får man eiendommene på venstre side. Ring for adkomstinfo.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Herman
Herman Fjell Sangolt
Salgsleder
900 52 650
B Telle Trearbeid AS
Telefon
Adresse
Tellnes Næringspark

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18