Beliggenhet

Eiendommene selges med vei, vann og avløp. Eksakt oppmåling vil bli foretatt før tomtene overskjøtes. Veien opp til boligfeltet er opparbeidet. Det er både gatelys og veien er asfaltert.

I Fjæremsåsen har vi både yngre beboere, barnefamilier og godt voksne. Vi gleder oss over hvert hus som kommer opp og håper alle vil bidra til å skape et hyggelig bomiljø for små og store beboere.

Klæbu kommune har et aktivt idrettsmiljø med utallige friluftsmuligheter sommer som vinter. Like i nærheten finner du Klæbu golfbane, lysløype, Nidelva og Vassfjellet skisenter. I umiddelbar nærhet ligger også travbane og flere hestesenter. Du har gangavstand til Bratsberg ridesenter.

Fra Fjæremsåsen, toppen bak boligfeltet, er det fantastisk utsikt mot Klæbu sentrum og Trøåsen i sør, og mot Tanemsbrua og Vassfjellet i vest. Beliggenheten er svært barnevennlig, og det er flere barnehager i kommunen. Det går skolebuss til Sørbogen skole og Klæbu ungdomsskole, som ligger ca 5 km fra boligområdet. Klæbu kommune er i sterk utvikling og folketallet har økt betydelig de siste tiår.

Til boligfeltet er det felles vei og lekeplass for de minste. Det vil bli opprettet et veilag for vedlikehold av fellesområdene. Eiere er pliktig til å være medlem i dette veilaget.

Adkomst

Følg Tanembruvegen fra vest over Tanem bru. Ta til venstre til Osbakkvegen. Følg denne vegen vil vegkrysset Rønningsvegen. Ta til venstre. Følg Rønningsvegen ca. 700 m. Ta så til venstre inn til Nordsetvegen. Følg Nordsetvegen til du får byggefeltet på din høyre side, ca etter 600 m.

Tomt og hustype

Utbygger har flere tomter i dette området, og det vil være mulig å endre tomt i forhold til hva som er annonsert.

Utbygger har også flere varianter av hus som passer på tomtene.
Det vil være mulig å påvirke planløsningen om ønskelig.

Det vil være mulig å velge carport eller garasje.

Ta kontakt med selger for priser.

Fordelen ved å kjøpe helt ny bolig

Fordelen ved å kjøpe helt ny bolig

Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig.

Ingen budrunde. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt.

Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave bokostnader. Dagens boliger er underlagt strenge krav til varmetap. Dette betyr en meget energieffektiv bolig som medfører lave kostnader til oppvarming, som igjen gir deg lavere månedlige bokostnader.

Fem års reklamasjonsrett.

Bare nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Det er ditt hjem, med ditt særpreg.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Uten bilde
Pål Inge Stene
Boligrådgiver
947 97 381
Nordbohus Systembygg AS
Telefon
Adresse
Falkenborgvegen 9

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18