Tomannsbolig i Bakkegata med flott utsikt over Gulstadøya og Strøna

Nøkkelinformasjon

Antall rom
3
Areal
75,2 kvm per enhet
Adresse
Bakkegata, 8445 Melbu
Status
Salget er igang

Ta kontakt for mer informasjon

Uten bilde
Arnulv Steinsvik
Selger
92028917
Meld interesse her

Lettstelt tomannsbolig på ett plan med store vindusflater

Lys, luftig og lettstelt tomannsbolig med god og praktisk planløsning. Romslig gang med god plass til garderobe. Åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater som gir lys og liv inn i boligen. Fra stuen har du tilgang til en solrik platting, hvor du kan nyte utsikten over området. Både bad og soverom har god størrelse. Til hver bolig medfølger utebod og parkeringsplass.

Bo i flott natur på Melbu!

Melbu er et gammelt handelssted og var en storgård i sagatiden. Tettstedet er en betydelig fiskerihavn med en stor trålerflåte og har fiskeforedling med røtter tilbake til 1800-tallet.

Boligen i Bakkegata er plassert sentralt på Melbu med kort vei til skole, barnehager, sentrum med butikker og servicefunksjoner.

Ønsker du å vandre i fjellet er Melbumarka nær med Melbumoan, Storheia, Husbykollen og mange andre turmål like i nærheten. På vinteren er også de flotte skiløypene på Melbu lett tilgjengelig.

Dokumenter

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Uten bilde
Arnulv Steinsvik
Selger
92028917
Uten bilde
Bjørn Pedersen
Selger
90835967
Steinsvik Hus & Entreprenør
Telefon
Adresse
Chr. Frederiksens gate 2, 8445 Melbu

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18