Moderne tomannsbolig med plass til hele familien. 3 soverom, 2 stuer og carport.
Lys og flott bolig med smarte løsninger for den moderne familie.
Boligen har en praktisk sportsbod
Boligen har god plass til spisestue for hyggelige anledninger med familien.
I en helt ny bolig slipper du å tenke på oppussing de første årene, her kan du bruke tiden på det du egentlig har lyst til.
Tomannsboligen ligger nederst i bildet

Ny tomannsbolig på idylliske Stokmarknes, Søndre

I trivelige omgivelser på Søndre, Stokmarknes tilbyr vi nye og moderne tomannsboliger. Bo i et trygt og barnevennlig område med kort vei til barnehage, skole og idrettshall. Gangavstand til sentrum med service- og handelstilbud. Det nye sykehuset ligger et steinkast unna. Gode kommunikasjonsmuligheter med både buss, båt og fly. Marka med flotte turmuligheter og skiløyper ligger som nærmeste nabo.

Nøkkelinformasjon

Antall rom
3
Areal
122 kvm
Adresse
Tranebærveien 29
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
2
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Lys og moderne bolig med 3 sov, 2 stuer og 2 bad.

Inngangspartiet til boligen er overbygd og har adkomst til en praktisk sportsbod. Her kan både gressklipper, ski, sykkel og vinterdekk få sin faste plass. I gangen har du adkomst til bad/vaskerom – perfekt for travle utebarn og for en rask dusj etter treningsturen. Fra bad/vaskerom er det dør inn til en bod hvor du har gode lagringsmuligheter. Kanskje er det her støvsugeren og vaskebøtte skal bo? Videre inn i boligen kommer du til trappen som leder til 2.etasje, og kjøkken/stue i åpen løsning. Her slipper store vinduer lyset inn. Herfra er det også utgang til hagen. 1.etasje inneholder for øvrig et soverom og boligen har dermed alle nødvendige rom i en og samme etasje.

2. etasje har en koselig loftstue som innbyr til lune kosekvelder, eller kanskje en ekstra tv-stue, sånn for husfredens skyld. Fasadens midtseksjon gjør at takhøyden økes akkurat i loftstuen. Dette gir mer lys og følelsen av et større rom. Fra loftstuen er det kort vei til bad med plass til badekar og etasjens to soverom. I tillegg har etasjen et lite kott. Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua, og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været. Her er det god plass til hagemøbler og stedet blir et naturlig samlingspunkt for familien. Bilen parkerer du i carporten.

1. etasje: Gang, bad/vaskerom, bod, stue, kjøkken, soverom og sportsbod. Carport.
2. etasje: 2 soverom, loftstue, bad og bod.
BRA 1. etasje:67,7 kvm
BRA 2. etasje:46,5 kvm
BRA totalt: 121,6 kvm
P-rom: 106,9 kvm
 

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Arnulv Steinsvik
Markedsansvarlig
Tlf
920 28 917
Steinsvik Hus & Entreprenør
Telefon
E-post
arnulv@steinsvikhus.no
Adresse
Chr. Fredriksens gate 2