Illustrasjon av tomannsbolig med lys fasade og sort tak.

Resshøgda 15

Tomannsbolig med super beliggenhet og flott utsikt i Alsvåg!
Velkommen til Resshøgda 15, en vertikaldelt tomannsbolig i idylliske omgivelser. Høres det ut som noe for deg? Her er det mulighet for Husbankfinansiering!
Romslig stue med store vindusflater
Åpen stue-/kjøkkenløsning på 28 kvm
Plantegning

Moderne tomannsbolig med alt på ett plan

Lys, luftig og lettstelt tomannsbolig med god og praktisk planløsning. Romslig gang med god plass til garderobe. Åpen stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater som gir lys og liv inn i boligen.

Fra stuen har du tilgang til en solrik platting, hvor du kan nyte utsikten over området. Både bad og soverom har god størrelse. Til hver bolig medfølger utebod og parkeringsplass. Kr. 100.000,- for carport med bod kommer i tillegg

Nøkkelinformasjon

Antall rom
3
Areal
BRA: 92,5 kvm
Adresse
Resshøgda 15, 8432, Alsvåg
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
2

Ta kontakt for mer informasjon

Uten bilde
Arnulv Steinsvik
Markedsansvarlig
92028917
Meld interesse her

Nærhet til både fjell og hav

Alsvåg er et tettsted i Øksnes kommune i Vesterålen. Tettstedet har et aktivt foreningsliv, og ligger nordøst på Langøya. Resshøgda ligger flott til med gode solforhold med kort vei til fjell og hav.

Boligen i Resshøgda er plassert sentralt i Alsvåg med kort vei til skole (1,9 km), butikk (1 km), og Myre sentrum (10 km).

Ønsker du å vandre i fjellet ved Alsvåg, er det mange turmål like i nærheten. På vinteren er også de flotte skiløypene i Alsvåg lett tilgjengelig. 

Om Nordbohus Steinsvik Hus & Entreprenør

Etter nærmere 4500 oppdrag i det lokale markedet, har vi opparbeidet en erfaring og et omdømme som gjør oss til det naturlige førstevalget når du skal investere i ny bolig. Selv om vi tilbyr alle typer entreprenørtjenester, er vi først og fremst spesialister på oppføring av nye boliger.

Foruten å bygge hus på kundens tomt, gjennomfører vi større og mindre prosjekter i egen regi - fra utvikling til salg av nøkkelferdige boliger.

Vår bredt sammensatte stab består i dag av rundt 25 ansatte fordelt på fagene ingeniør, økonomi, regnskap, tømring, teknisk tegning og selgere. Flinke, kvalitetsbevisste medarbeidere med stor yrkesstolthet, som hver dag jobber mot det samme målet - å gjøre kunden fornøyd.

Som lokal forhandler i den landsdekkende Nordbohuskjeden, er vi dessuten underlagt strenge kvalitetskrav på våre leveranser. Det betyr at du som kunde kan være trygg på at boligen holder høy standard - et produkt både du og vi kan være stolte av. 

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Uten bilde
Arnulv Steinsvik
Markedsansvarlig
92028917
Uten bilde
Bjørn Pedersen
Selger/byggeleder
90835967
Nordbohus Steinsvik Hus & Entreprenør
Telefon
Adresse
Chr. Frederiksens gate 2, 8445 Melbu

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18