Nøkkelinformasjon

Antall rom
2-3
Areal
80-90
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
0
Antall ledige
0

Ta kontakt for mer informasjon

Uten bilde
Arnulv Steinsvik
Markedsansvarlig
920 28 917
Meld interesse her

Nyt livet på Myre

Her kan du daglig følge livet og aktiviteten i ­Norges største torskehavn. Torske-eventyret og all annen sjørelatert aktivitet i dette aktive fiskeværet er i seg selv en attraksjon. Myre er sentrum i Øksnes kommune og har det ­meste av det du trenger av service-funksjoner som ­butikker,  kafé,  lege,  apotek,  rådhus. I en ­moderne og lettstelt leilighet vil du få en ­enklere hverdag og bedre tid. Tid du kan bruke på å berike ditt liv med økt sosial kontakt med familie og venner,  drive med hobbyer og ta i bruk alt det Vesterålen har å by på.

Link inn til prosjektets hjemmeside

6 delikate leiligheter

Byggetrinn 3 består av 6 selveierleiligheter. Boenhetene har tre soverom. Både husene og leilighetene er praktisk og moderne utformet i materialvalg og arkitektur. De store vindus-flatene slipper inn mye lys og gir ekstra fokus på den gode utsikten. Stue- og kjøkkenarealene er romslige med åpne planløsninger. Hoved-soverommene på plan 1 har egen praktisk lufte-balkong. Soverommene på plan 2 og 3 har fransk balkong.

Gi deg selv mer tid!

Når du flytter inn i Havna Boligpark sier du ­samtidig farvel til plenklipping, snømåking og årlig vedlikehold. Stadig flere bruker mer tid på ferie og reiser. Da er det godt å vite at det du har hjemme ikke trenger vesentlig oppfølging og er i trygge omgivelser.
Stadig flere har oppdaget verdien av mer fritid og mindre ansvar for det daglige arbeidet hjemme. Vår bedrede privat-økonomi har gitt oss flere muligheter, – nå handler det om å sette seg i posisjon til å bruke tida best mulig.

Store balkonger og god bodplass!

Stadig flere ønsker å tilbringe mer av tida ute og med store balkonger fra 25 til 37 kvm har du god plass til å invitere naboer, venner eller familien til et sosialt lag.
Vi opparbeider en stor park mellom byggene, slik at du også skal trives utenfor leiligheta. Her kan du sitte på en benk og lese ei god bok, møte venner eller leke med barn eller barnebarn.
Det er også en stor utebod i tilknytning til parkerings­plass i carport. Denne er på hele 10 kvm – dobbelt så stor som Husbankens norm. Her kan du lagre større ting som dekk, fiskeutstyr, sykler, ski og annet som naturlig hører hjemme i en god bod.

Økonomisk gunstige løsninger

Havna Boligpark leveres med svært energi-
effektive løsninger, og med isolasjon etter ­høyeste standard vil du få betydelig lavere strømutgifter enn i dag. Prosjektet er husbankfinansiert og du får dermed markedets beste ­finansiering. Våre rådgivere kan bistå deg i ­denne prosessen. Ditt nye hjem får også fem års garanti på at det er skrudd riktig sammen. Du får en kostnadseffektiv løsning med gode finansierings-løsninger og garantier. Det ­betyr trygghet og forutsigbarhet for deg og din familie!

Kvaliteter ved prosjektet

Generelt
Lakkerte/hvitmalte lister. Hvite, slette inn­vendige dører. Sparklet og malt himling.

Trapperom
Malte vegger. Belegg i trapp.

Entré
Parkett på gulv, malte vegger.

Soverom
Parkett på gulv, malte vegger.

Bod
Parkett på gulv, malte vegger.

Kjøkken
Parkett på gulv, malte vegger. Hvit, slett kjøkken­innredning.

Stue
Parkett på gulv, malte vegger.

Bad
Flis på gulv og vegg. Sparklet og malte gips­plater i tak. Dusjkabinett, WC, servant m/underskap, overskap, speil og lyslist. Gulvvarme.

Kjøkken-, garderobe- og baderomsinnredning
Det leveres hvit kjøkkeninnredning eks. hvitevarer. Det vil være mulighet til å påvirke valg av kjøkken hos vår kjøkkenleverandør. Det leveres hvit, slett baderomsinnredning. Det leveres 1 m garderobe-skap pr. sengeplass iht. plantegning. Hvit, slett utførelse.

Elektiske installasjoner
Komlett anlegg frem til forbruk, inntak, jordfeilvarsling, fordelingsskap og måler. ­Anlegget legges i hovedsak skjult. Hver leilighet har sikringsskap i leiligheten. Leveransen gjennomføres iht. NEK 400 som er gjeldende forskrift for punktdefinisjon.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming. Varmekabel i badreromsgulv. Miljøvennlig alternativ opp­varming skal etableres.

Ventilasjonsanlegg
Leilighetene leveres med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Brannvarslere/brannslukningsapparat
Det monteres seriekoblede røykvarslere i leilig­hetene. Ett stk. brannslukningsapparat (6 kg) i hver leilig­het, eventuelt brannslange.

Sentralstøvsuger
Det leveres og monteres sentralstøvsuger i hver leilighet.

Bredbånd
Det forberedes for bredbånd for TV, telefon og data (spredenett). Anleggsbidrag og tegning av abonnement for signal til radio/TV avtales direkte av kjøper etter eget ønske.

Parkering
En parkeringsplass i carport. Inngår i kjøpesum. Det er i tillegg anledning til å kjøpe en asfaltert biloppstillingsplass.

Diverse
Steinsvik Hus og Entreprenør foretar enkel bygg­rengjøring før overlevering, kjøper må selv foreta rengjøring før innflytting. Ved overtakelse av bolig vil Steinsvik Hus og Entreprenør overlevere FDV-dokumentasjon for boligen.

Uten bilde
Arnulv Steinsvik
Markedsansvarlig
920 28 917
Steinsvik Hus & Entreprenør AS
Telefon
Adresse
Chr. Frederiksens gate 2

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18