Brattbakken i Melbu

6-mannsbolig med fantastisk beliggenhet på Melbu

Kommer for salg!

6-mannsbolig bestående av seks lyse, luftige og lettstelte leiligheter med god og praktisk planløsning. Romslig gang og vindfang med plass til garderobe. Åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater som gir lys og liv inn i boligen. Fra stuen har du tilgang til en solrik veranda, hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over området. Både bad og soverom har god størrelse.

Innhold

Stue/kjøkken, bod/vaskerom, bad, 2 soverom, VF, gang og utebod.

Planlagt ferdigstillelse

Desember 2023.

Nøkkelinformasjon

Antall rom
2
Areal
71,2
Status
Under planlegging

Ta kontakt for mer informasjon

Uten bilde
Arnulv Steinsvik
Markedsansvarlig
920 28 917
Meld interesse her

Bo i flott natur på Melbu

Melbu er et gammelt handelssted og var en storgård i sagatiden. Tettstedet er en betydelig fiskerihavn med en stor trålerflåte og har fiskeforedling med røtter tilbake til 1800-tallet. Boligen i Brattbakken er plassert sentralt på Melbu med kort vei til skole, barnehager, sentrum med butikker og servicefunksjoner. Trygt og rolig område uten gjennomgangstrafikk. Ønsker du å vandre i fjellet er Melbumarka nær med Melbumoan, Storheia, Husbykollen og mange andre turmål like i nærheten. På vinteren er også de flotte skiløypene på Melbu lett tilgjengelig.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Uten bilde
Arnulv Steinsvik
Markedsansvarlig
920 28 917
Uten bilde
Bjørn Pedersen
Boligselger/byggeleder
908 35 967
Steinsvik Hus & Entreprenør
Telefon
Adresse
Chr. Fredriksens gate 2, 8445 Melbu

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18