Holmamyrane - Balestrand
Nordbohus Sogn har satt opp tre 4-mannsbustader på Holmamyrane

Velkomen Til Holmamyrane i Balestrad

KUN 1 LEILEGHEIT ATT!

Nyt livet med flotte fjell og natur i nærleiken og panoramautsikt til Sognefjorden. Eller du har venta på ein moglegheit til å tilbringe ferien i Balestrand? Ein stad der du kan lena deg attende og nyta livet? Her på Holmamyrane kan du gjere nett det.

Holmamyranes sentrale plassering og fantastiske fjordutsikt har gjort at bustadprosjektet i Balestrand har blitt ein suksess. Med 11 av 12 leilegheiter er solgt, er det er kun ein att! 

Har du lyst på ein tur til fjells er det berre å gå ut av døra og fortsetja oppover lia langs dei mange turstiane i området.
Like lett kjem du til fjorden om du vil spasera gjennom Balestrand sentrum eller om du vil nyta fjorden frå båt eller kajakk.
Ungane i området har ein trygg og god gangveg til skulen som ligg ein liten kilometer opp i lia. Her finn ein barne- og ungdomskule med fine leikeareal og idrettsanlegg for dei litt større ungane. Dei aller minste vil ha fine mogelegheiter for leik inne på tunet som ligg godt skjerma frå trafikken i hovudvegane i området.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Einar Øvregard - Salgssjef
Einar Øvregard
Salgssjef
Tlf
918 42 980
Fredrik Gjendemsjø - Salgsassistent
Fredrik Gjendemsjø
Salgsassistent
Tlf
452 39 560
Norbohus Sogn
Telefon
E-post
einar.ovregard@nordbohus.no
Adresse
Bordvegen 17