Stas med innflytting i Hanaskjeren

Hanaskjeren bada i sol  ved innflytting

Det er stor stas for oss i Nordbohus Sogn at 7 av 9 leilegheiter vart flytta inn i på ein dag, seier byggeleiar Tom-Idar Teigen

God stemning, nøgde kundar og strålande vær gjorde dette til ein flott oppleving for oss alle.

Vi tok ein tur innom og fekk ein hyggeleg prat med alle 7. 

 

 

S2%20kj%C3%B8kken.JPG

Ingeborg er svært nøgd med sin smarte kjøkkenløysing

Saman med Sigdal i Bergen fann Ingeborg ei praktisk løysing for å få mest mogeleg benkeplass på kjøkkenet sitt. Benkeplata vert folda inn i kjøkenskapet når det ikkje vert nytta. Her er det og plass til kjøkenmaskina. No er det berre å byrja å gle seg til kva Ingeborg skal trylla fram av godsaker for gjestene sine.

S4%20Lingjerde_0.JPG

"Her sit eg godt" - eit lite hjartesukk frå Ansgar 

Ansgar og kona Anbjørg har flytta frå Lambhaug og inn til kommunesenteret i Gaupne. Dette har dei gleda seg til lenge. Å bu i ei lettstelt leilegheit med alt på eit plan, heis og flate marki heile vegen til bui. Sleppa å ha sut for snømåking og plenklipping gjer kvardagen mykje enklare. Ein god stad å bu rett og slett.

S5%20Kreken.JPG

Lars ser på leilegheita i Hanaskjeren som ei god investering.

Han bur for tida i Oslo, men mora håpar at ho og slekta elles heime i Gaupne vil sjå mykje meir til han i framtida. Han har god erfaring med å bu i sameige og trivast godt med det.

S6%20Fossen.JPG

Eva og Leiv gler seg til å bu nærmare barn og barnebarn

Då dei ville flytta frå Fyllingsdalen utanfor Bergen til Luster var valget enkelt. Hanaskjeren hadde nett det dei trengde og plasseringa var ideell. Å flytta ut av stor ein einebustad var nok ein utfordring med tanke på rydding og valg av kva dei skulle ha med vidare. Men no er det gjort og godfølelsen etterpå er det nok mange som misunner dei.

S7%20Frode.JPG

Frode har vore med å bygd Hanaskjeren

Han likte leilegheitene så godt at han like godt kjøpte seg ei som han ville bu i . I tillegg har han tatt på seg å utføre vaktmestertenester, noko som dei andre i Hanaskjeren er svært nøgde med.

S8%20Saur.JPG

Øystein gler seg til å få kona på plass i leilegheiten

Øystein og kona Eldbjørg har vore opptatt av å få god utsikt og har difor kjøpt leilegheit i 3, etg. Eldbjørg treng heis for å komma seg opp i 3. etasje og nettopp difor er leilegheitsbygg av denne typen ei god løysing for dei. 

S9%20M%C3%A5lfrid.JPG

Målfrid kapra leilegheiten som alle ville ha

Leilegheita ligg på hjørnet i 3. etg og har utvida veranda slik at Målfrid får sol det meste av dagen.  Ho er ein dyktig målar og flisleggar og har hatt ein del eigeinnsats på leilegheita si.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Heidi Fossnes Helle
Heidi Fossnes Helle
Bustadrådgjevar
Tlf
918 23 411
Nordbohus Sogn AS
Telefon
57 67 23 44
Adresse
Bordvegen 17, 6854 Kaupanger