Hanaskjeren - idyllisk og med storslått natur

Gå det gode liv i møte i splitter ny leilegheit, midt i hjarte av Gaupne, med kort veg til både sentrum og naturopplevingar. Sett deg ned på din nye terrasse med føtene høgt, og med nedsenka skuldrar. Nyt utsikten mot fjorden og Jostedalen. Kjenn kor godt det gjer i kropp og sjel å få friheita tilbake! Friheita til å sjølv å velgja kva du har lyst til å gjere.
 
Leilegheitene i Hanaskjeren ligg idyllisk til med storslått natur og fantastisk solforhold. I nærleiken finn du både butikkar, kafe, sjukeheim og Lustrabadet, eit av Norges flottaste badeanlegg. Gaupne ligg i nærleiken av blant anna Jostedalsbreen, Sognefjellet/Jotunheimen og Urnes stavkirke - eit flott utgangspunkt for turar til alle årstider.

I Hanaskjeren bur du tett på naturen omgitt av fjell og fjorder - velkomen!

Foto av området. Tomteområdet Hanaskjeren ligg nederst midt i bilete.

Veibeskrivelse (kart.finn.no)

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Heidi Fossnes Helle
Heidi Fossnes Helle
Bustadrådgjevar
Tlf
918 23 411
Fredrik Gjendemsjø
Fredrik Gjendemsjø
Salgsassistent
Tlf
452 39 560
Nordbohus Sogn AS
Telefon
57 67 23 44
Adresse
Bordvegen 17, 6854 Kaupanger