2 - Lav bolig, 1,5 etasje

Nøkkelinformasjon

Pris
2 247 500
Antall soverom
3
Fellesgjeld
2 247 500
Totalkostnad
4 495 000
Felleskostnader
6550,-/mnd
BRA
131 m²
P-rom
109 m²
Eierform
Selveier
Energimerke
B
Status
Ledig

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/ildsted
 • Turterreng

Lav enebolig - 1,5 etasje

Solsvingen Borettslag - Trygg - Levende - Inkluderende

Solveien Boligfelt er et helt nytt boligområde på Siljan, - som virkelig lever opp til navnet sitt. Solveien har fantastiske solforhold, og ligger i et rolig område nært naturen. I tillegg ligger boligfeltet i en svært rolig gate med lite trafikk eller gjennomgangstrafikk. I borettslaget Solsvingen er det lett og trives. Med nærhet til skog og mark, turområder, - samtidig som Skien sentrum kun er en kort biltur unna, er det lett å tilpasse hverdagen etter dine behov. 

Det er ingenting som føles så bra som å flytte inn i en helt ny bolig som er bygd for deg og din livsstil. I Solsvingen borettslag i Solveien boligfelt er alt tilrettelagt for gode naboskap og trygge oppvekstsvilkår for barn, med eget lekeområde og sosialt uteområde for voksne.

Alle rom i begge husmodeller sørger både naturlig dagslys og spotter i taket på bad for god belysning, og ovner sørger for lune rom. Eneboligene har også et eget ildsted i første etasje som både skaper stemning og varme, og er energibesparende.

Å vokse opp i Siljan er godt og trygt, og Solveien har kort avstand til Midtbygda barneskole, Loppedoppan barnehage, og moderne fritidsanlegg i regi av Siljan IL med kunstgressbane, skatepark, klatre- og hinderløype. I tillegg kan man bli del av et mangfoldig organisasjonsliv både innen idrett og kultur som gir gode tilbud til de som ønsker å ta del i ulike fritidsaktiviteter, som historielag, turlag, jakt- og fiske. Du kan også bli en del av, eller ta del i aktiviteter i regi av Frivillighetssentralen.

 

Lav, stilfull enebolig med 1,5 etasje

Den lave eneboligtypen inviterer deg inn i en romslig entre som er flis- og varmekabelbelagt med skyvedørsgarderobe uten innredning. Dette er svært nyttig og behagelig på vinterstid når snø følger sko, og gulvet blir vått. Første etasje inneholder stue, et bruksrom som kan benyttes som et fjerde soverom, bad med opplegg for vaskerom, og et romslig og moderne kjøkken fra Sigdal med hvitevarer inkludert. På kjøkkenet er det plass til et medium stort spisebord som familien kan samles rundt. Stuen er plassert på motsatt side av etasjen og har god plass til sofagruppe og annen møblering. Fra både kjøkkenet og stuen har du utgang til terrasse. Fra stuen har du også direkte tilgang til et bruksrom som du kan innrede slik du ønsker, kanskje som soverom, kontor eller lekerom?

Trappen befinner seg midt i huset, og leder deg opp til 2. etasje. Dette er husets private sfære med 3 soverom, toalettrom med toalett og vask, samt en koselig loftstue. Denne kan innredes som TV-krok for familien, eller et sosialt fellesrom med plass til hobbyer og interesser.

 

Tilpass etter dine behov

Kjøper du bolig i Solveien boligfelt nå, har du fremdeles muligheten til å påvirke valg av overflater i din nye bolig. 
Ta kontakt med vår erfarne salgs- og avdelingsleder, Thomas Høiseth, for mer informasjon.

 

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

 • Ingen budrunder
 • Ingen oppussing
 • Lave bokostnader
 • Energieffektiv bolig som medfører lave kostnader til oppvarming
 • 5 års reklamsjonsrett
 • Bare nytt er nytt!
 • 1 års befaring av boligen
 • Det at ingen har bodd i boligen før deg gir en helt spesiell følelse 

Alt dette kan du lese mer om her

Uten bilde
Morten Saubrekka
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
90203147
Nordvik Skien & Porsgrunn
Telefon: 90203147
Adresse: Torggata 8, 3724 Skien

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten