Blåbærveien - den nyeste feltet på Heiveien

Blåbærveien - 3 tomter med flott beliggenhet

Blåbærveien begynner og bli ferdig utbygd men vi har nå mulighet til å tilby de tre siste tomtene til en meget gunstig pris. Vi lobber nå med forslag til boliger som kan bygges på disse tomtene. Er du klar allerede nå, ser vi gjerne på muligheter sammen med deg. Synes du dette er av interesse så ta kontakt med oss , eller les mer ved å klikke på finn din bolig.

Nøkkelinformasjon

Priser
fra 790 000
Areal
670-980 kvm
Adresse
Blåbærveien
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
0
Antall ledige
0
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Thomas Høiseth
Salgs og avdelingsleder
Tlf
97168589
Thomas Høiseth
Telefon
E-post
thomas.hoiseth@peab.no
Adresse
Myren 28 Skien