Om Peab AS Nordbohus Skien

Historien til Peab Nordbohus Skien strekker seg helt tilbake til tidlig 60-tallet, den gang noen grundere i Skien bestemte seg for å starte opp et byggefirma i byen. Innen starten av 90-tallet var de blitt en del Nordbohus-kjeden. Over tid har selskapet vokst til å bli et større entreprenørselskap, og i dag er de heleid av Peab, med en egen boligavdeling som har spisskompetanse på å bygge trehus til private huskjøpere.

Thomas Høiseth i Peab Nordbohus Skien
Thomas Høiseth i Peab Nordbohus Skien

Thomas Høiseth er salgs- og avdelingsleder for Peab Nordbohus Skien, og sammen med hans produksjonsteam er du sikret solid bransjekunnskap og hus etter den unike Nordbohus-kvaliteten.
– Vi har spisskompetanse på å bygge eneboliger der kunden har valgt egen tomt, og bygger svært mye av kataloghusene til Nordbohus. Her hjelper vi kunden å tilpasse huset etter deres behov, slik at huset blir akkurat slik de trenger. Det som er så fint med husene til Nordbohus, er jo nettopp det at de kan tilpasses etter kundens behov, så selv om vi sier kataloghus, blir de aller fleste husene spesialtilpasset kundens egne ønsker.

Peab Nordbohus Skien bygger også mye sammen med eiendomsutviklere, og har spesialisert seg på å bygge såkalte lave trebygg, - altså klassiske boliger tilpasset det norske hjem.
– Vi er gode på det private markedet, og er svært opptatt av det å ta vare på kundene våre og deres ønsker når de skal bygge hus. Hos oss får kunden alltid tett oppfølging fra første dag, og møter en nysgjerrig saksbehandler som er opptatt av å finne ut hva det er kunden ser for seg, og sammen finne de beste løsningene for nettopp den kunden.

Thomas forteller at kundene som kommer til dem ikke bare får en pris og et budsjett på selve huset som skal bygges, men på hele prosessen og alt som ligger rundt jobben med på bygge hus. En komplett pris fra første stund gir en større trygghet til kunden, og man slipper ubehagelige overraskelser underveis i byggingen.

Når du kommer til Peab Nordbohus Skien blir du møtt av et team som står klare til å bygge nettopp ditt hus. Du vil få tildelt en byggleder som er med deg fra dag én, og som har dine behov og ønsker i fokus gjennom hele byggeprosessen. Du skal føle deg trygg på at ingenting skjer uten at du er informert om det først, - tett dialog er gull verd. Og du skal selvfølgelig være sikker på at du får et hus som er bygget for å vare. Det skal vær trygt å velge oss.

Kontakt oss i dag, og la oss få bygge ditt nye hjem.

 

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18