Terrasse på 25 kvm
Illustrasjon. Moderne enebolig med flott takterrasse og store vindusflater.
Illustrasjon. Store vindusflater slipper inn mye dagslys i boligen.
Illustrasjon. Det er god plass til spisebord på kjøkkenet.
Plantegning 1. etasje
Plantegning 2. etasje

Nøkkelinformasjon

Priser
Kr 3 754 000,-
Antall rom
3
Areal
150 kvm
Adresse
Lensmannslimi 11, 3721 Skien
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
1
Antall ledige
1
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Limi - attraktivt og veletablert boligområde

Nå har du muligheten for å skaffe deg en moderne enebolig i et attraktivt og veletablert boligområde på Limi. Boligen ligger flott til i et veletablert og attraktivt boligområde på Limi, ca 4 km nord for Skien sentrum. Fra området er det kort og trygg vei til både til barnehage, Venstøp barneskole og Gjerpen ungdomsskole. Nærområdet byr på en rekke fine fritidsmuligheter med blant annet oppkjørte skiløyper vinterstid, golfbane, treningssenter og idrettsanlegg. Det er kort vei til Skagerak Arena.

Moderne enebolig med stor og flott takterrasse.

Store vinduer, god plass og en svært praktisk organisering gjør at denne boligen heter Komplett. I første etasje ligger alle soverom samt bad og vaskerom. Hele andre etasje består av et åpent og luftig rom med kjøkken og stue, samt en praktisk bod og en herlig takterrasse. Boden passer perfekt som spiskammers for den som trives på kjøkkenet, og vil ha en mer komplett oversikt over råvarene.
BRA totalt 150 kvm P-rom 119 kvm.

Innhold:
1.etasje: Entre/hall, bad ,vaskerom med plass til vaskemaskin og tekniske installasjoner, 3 soverom. Utvendig sportsbod er tenkt i garasje.
2.etasje: Stue, kjøkken, bod. Utgang fra stue til terrasse over garasjen.

Det er flere kunder i Nordbohus som har bygd denne boligen, se her for inspirasjon og bilder.

Det gjøres oppmerksom på at tomt ikke er inkludert i prisen, og at den kjøpes utenom til kr 945.000,- eksl avgifter.

Hvis noe fortsatt er uklart eller trenger nærmere presisering, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Boligen har gjennomtenkte, praktiske løsninger og leveres med gjennomgående høy standard. Boligen inneholder blant annet:

 • Moderne kjøkken fra Sigdal
 • Varmekabler på bad og baderomsplater på vegg
 • Baderomsinnredning fra Sigdal
 • Vegghengt toalett forenkler renhold
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
 • Moderne peis
 • Alle gulv i tørre rom leveres med Pergo longplank, eik
 • Innvendige vegger leveres i gips, sparklet og malt
 • Garasje og utebod

Tomt

Tomt regulert til tomannsbolig i reguleringsplan. Denne tomten består derfor av to tomter som slås sammen til en tomt og gi en stor og fin endetomt. Tomten blir på ca 480 m2 (forbehold om eksakt areal etter oppmåling og fradeling).

Planene er muntlig godkjent av kommunen i forhåndskonferanse men det tas likevel et forbehold om kommunalgodkjenning før endelig igangsettingstillatelse foreligger. Tomten opparbeides klar for plen og med grus i gårdsplassen.
 

Kvalitet og trygghet

I Nordbohus jobber vi kontinuerlig med å kvalitetssikre produktene våre. Dette har vi fått belønning for. Som landets hittil eneste husleverandør har vi et byggesystem som har fått Teknisk Godkjenning (TG) fra Sintef Byggforsk. Det betyr at byggesystemet tilfredsstiller krav til produktdokumentasjon gitt i plan- og bygningsloven og tilhørende teknisk forskrift (TEK). Dette er vi stolte av, og det gir både oss og deg som kunde verdifull trygghet for at det vi bygger, holder god kvalitet.

I byggeprosessen benytter vi selvsagt skriftlige avtaler og kontrakter i tråd med bustadoppføringslova, og vi stiller alle de nødvendige garantier og forsikringer.

 

Betingelser

 • Prisen reguleres iht. Statistisk sentralbyrås byggekostnadsindeks fram til byggestartsmåned, og er deretter fast i byggeperioden.
 • Frakt er inkludert i tilbudet.

 

I leveransen inngår:

 • Byggeforsikring: gjelder fra den dag vi mottar første materialleveranse på tomten, til boligen er overtatt.
 • Kontroll og oppfølging på byggeplassen av kvalifisert byggeleder underveis i prosessen
 • Overtakelsesforretning: Gjennomgang av huset sammen med dere for å sikre at utførelsen og kvaliteten er i overensstemmelse med kontrakten
 • Ettårsbefaring
 • 5 års reklamasjonsrett
 • Kontrakt basert på Bustadoppføringslova og Norsk Standard 3420 toleranseklasse 3

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Thomas Høiseth
Salgs- og avdelingsleder
Tlf
971 68 589
Peab AS Nordbohus Skien
Telefon
E-post
thomas.hoiseth@peab.no
Adresse
Infanterivegen 16, 3734 Skien