Unik mulighet

Eneboligtomt i veletablert og attraktivt boligområde.

Nøkkelinformasjon

Antall soverom
3
BRA
150 m²
P-rom
119 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Etasje
2.

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt

Eneboligtomt i veletablert og attraktivt boligområde. Nærhet til barnehage og skoler.

Nå har du muligheten for å skaffe deg ei eneboligtomt i et attraktivt og veletablert boligområde på Limi.
Tomta ligger flott til i et veletablert og attraktivt boligområde på Limi, ca 4 km nord for Skien sentrum. Fra området er det kort og trygg vei til både til barnehage, Venstøp barneskole og Gjerpen ungdomsskole. Nærområdet byr på en rekke fine fritidsmuligheter med blant annet oppkjørte skiløyper vinterstid, golfbane, treningssenter og idrettsanlegg. Det er kort vei til Skagerak Arena.

Boligen i annonsen er kun ment som et eksempel på hustype som kan bygges på denne tomten. Ønsker du en annen hustype, har vi mange flotte boliger i vårt store eneboligkonsept. Ta kontakt med boligselger for mer informasjon rundt dette.

Kort om boligen:
Store vinduer, god plass og en svært praktisk organisering gjør at denne boligen heter Komplett. I første etasje ligger alle soverom samt bad og vaskerom. Hele andre etasje består av et åpent og luftig rom med kjøkken og stue, samt en praktisk bod og en herlig takterrasse. Boden passer perfekt som spiskammers for den som trives på kjøkkenet, og vil ha en mer komplett oversikt over råvarene.
BRA totalt 150 kvm P-rom 119 kvm

Det er flere kunder i Nordbohus som har bygd denne boligen, se her for inspirasjon og bilder: https://www.nordbohus.no/hus/komplett

Se Kommer for salg annonse på Finn.no her.

Høres dette ut som ditt nye drømmehjem? Meld din interesse nå og få en gjennomgang med boligselger via nettmøte eller telefon.

Uten bilde
Thomas Høiseth
Boligselger
97168589
Peab Nordbohus Skien
Telefon: 97168589
Adresse: Infanterivegen 16 3704 Skien

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten