Sentral beliggenhet i Drangedal

De 3 tomannsboligene ligger sentralt i Drangedal. Med sin flotte natur og unike svafjell-områder, innsjø med utallige øyer og idylliske badestrender, er Drangedal en perle i Telemark. Her finner du mange turområder for hele familien og aktiviteter for alle aldre. Turistområdet Gautefall tilbyr helårlig aktiviteter som skisenter på vinteren samt vannpark og eksotiske dyr på Hulfjell gård sommerstid. 

Under er en oversikt over avstander til ulike fasiliteter. Drangedal er også kjent for sine store skog- og heiområder med høyder på 400-700 meter over havet og et stort antall vann. Skogene rommer mye storvilt og flere av vannene byr på gode fiskemuligheter. Ta en titt her for mer informasjon om dette.

Avstander

  • Skole: 450 meter
  • Idrettsplass: 1,2 kilometer
  • Prestestranda sentrum: 400 meter
  • Togstasjon: 1 kilometer
  • Kirke: 230 meter

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Fredrik M. Stave
Byggeleder
Tlf
922 83 325
Uten bilde
Kjell Åge Rypegutu / Ripegutu eiendom
Daglig leder
Tlf
93087090
Peab Nordbohus Skien
Telefon
971 68 589
Adresse
Telemark: Infanterivegen 16, 3734 Skien / Vestfold: Semsbyveien 81, 3170 Sem