Illustrasjon av prosjekterte eneboliger i borettslag innerst i blindvei. Etablert og familievennlig villaområde.
Illustrasjon. Moderne arkitektur og store vindusflater gir mye lys og flott utsyn.
Illustrasjon fra kjøkken. Boligen leveres med HTH-kjøkken.
Illustrasjon fra stue. Stuen har store vindusflater som slipper inn mye lys.
Illustrasjon fra stue i 2. etasje.
Illustrasjon av boligene i dronefoto.

Nøkkelinformasjon

Priser
Kr 5.956.032
Antall rom
4
Areal
130 kvm
Adresse
Grønnebergveien 1, 3261 Larvik
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
3
Antall ledige
3
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Grønnebergs beste tomt - trygt og familievennlig

Noen muligheter dukker bare opp én gang i livet, og Grønnebergtunet er en slik. Grønnebergtunet ligger, høyt og fritt til på Grønnebergs beste tomt med barnehager, skole, vakker natur samt servicetilbud tett på. Her ligger alt til rette for at både små og store skal få et godt og sosialt liv i trygge og familievennlige omgivelser.

De moderne frittliggende eneboligene blir liggende på en høyde med utsyn mot sør og vest og er ideelle for både aktive barnefamilier som ønsker en enkel og lettstelt bolig - og for voksne par som har behov for litt mer plass enn hva en leilighet kan tilby.

Solrikt og usjenert beliggende på en liten kolle med vakre eiketrær på Grønneberg like utenfor Larvik sentrum. Gangavstand til Valby barneskole og barnehager. Det er gang- og sykkelvei rett nedenfor eiendommen til Mellomhagen ungdomsskole. Hyggelig bilfri vei til Østre Halsen og Rekkevik med bl.a. forretninger, legesenter og til Viksfjord med fine badeplasser. Skog og flott turterreng i nærområdet, samt barnevennlig.

IDYLLISKE TJØLLING
Grønneberg ligger i det som tidligere var Tjølling-kommune og er en del av Larvik kommune syd i Vestfold fylke. Området er først og fremst kjent som en populær feriedestinasjon om sommeren, noe den attraktive lange kystlinjen med sine mange flotte bade- og tursteder kan ta den største delen av æren for.

Tjølling er også kjent som et populært hytteområde. De mest kjente uthavnene er Ula og Kjerringvik. Viksfjord, en idyllisk sidefjord til Larviksfjorden, ligger i Tjølling. I dag er det gamle vikingstedet Kaupang ved Viksfjord, også omtalt som Kaupangen i Skiringssal, det kanskje mest kjente stedet i denne delen av Larvik kommune. Kaupang er Norges første by.

Landskapet bidrar til folks trivsel i området. Langs kysten ligger nakne svaberg, noen av landets beste sandstrender, grunne viker og ulike typer skog på rekke og rad. Kyststien slynger seg gjennom hele området. Har du egen båt er det mange muligheter for å finne uthavner og gjesteplasser i den vakre skjærgården. Svenner Fyr, ytterst i havgapet er en favoritt blant båtfolket.

Trykk her for å komme til Finn-annonse.

Veien er kort - til urbane shoppingopplevelser

Når man bor på Grønneberg gjøres dagligvarehandelen unna enten på Øya handelsområde (Meny, Rema 1000) eller på Skreppestad (Rema 1000, Europris). Larvik by har et godt utvalg spesialbutikker. Av større kjøpesenter kan Nordbyen med sine 50 butikker nevnes for praktisk og effektiv hverdagshandel, og Amfi Larvik i sentrum med 35 butikker.

Larvik sentrum er i ferd med å bli et attraktivt sentrumsområde og det er flere positive prosjekter på gang. Den viktigste forandringer blir vel Grand-kvartalet som forvandles fra en slitt sentrumsdel til Larviks nye stolthet innen bygg. Dette vil trekke enda flere folk mot bykjernen og vi venter med spenning på alle de positive effektene av slike prosjekter, samt den endelige plasseringen av jernbanen.

Aktive opplevelser - for liten og stor

Larvik byr på mer enn late dager ved vannkanten. Hopp i høyet på Foldvik Familiepark, besøk trampolineparken Gravity, innta tretoppene på Høyt & Lavt eller slå et slag på Larvik Golfbane -et av Norges fineste golfanlegg som ligger på Fritzøe Gård. UTD skipark, Bøkeskogen, kyststien, Vestmarka og godt merkeløypenett til Larvik og omegn Turistforening er bare noen eksempler på mangfoldet kommunen har å by på. Gjennom hele året byr kommunen på en rikholdig kulturmeny, og særlig om sommeren er tilbudene mange. Bølgen Kulturhus er en populær kulturell møteplass.
For den tur, ski eller sykkelfrelste kan Bøkeskogen skilte med milevis av løyper som strekker seg helt inn i Telemark. Den velkjente Farrisrunden har sin start og stopp nettop i Larvik.
Trives du på fjorden så kan du fryde deg over Norges kanskje fineste fjord, Viksfjord. Fra både Viksfjord og Larviksfjorden har du tilgang til utallige øyer, skjær og holmer. Herifra er det ikke mange minuttene ut til legendariske Svenner med sitt fyr, trange bukter, sandstrand og svaberg. Et rent dykkermekka er det også her ute.
Det litt spesielle med Larvik er at du kan velge mellom saltvann på den ene siden, ferskvann i Farris på den andre siden og for å komme dit må du over Lågen, kjent for sin Lågalaks. Det betyr at om du er en tiltrukket av enten den ene eller andre formen for vann så kan du finne alt her nede. Og du behøver ikke å sette deg i en bil for å komme dit. Du kan gå eller sykle uten å bruke for lang tid.
De fleste tilbudene er kun minutter unna din nye bolig på Grønneberg

Om prosjektet

Grønnebergtunet leverer kort sagt mange kvaliteter du vil sette pris på:

Ny prosjektert enebolig beliggende innerst i blindvei med utsyn og flotte solforhold
Moderne arkitektur og store vindusflater for mye lys og flott utsyn
Høy energiklasse som kvalifiserer til grønt boliglån med lav rente i DNB
Etablert og familievennlig villaområde
Solrik terrasse og balkong(er)
2 stuer, 4 soverom og 2 bad
Carport med 2 stk ladepunkter for El-bil og sportsbod
HTH kjøkken, HTH baderomsinnredning og HTH garderobeløsning
1- stavs parkett
Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
Vannbåren varme
Solceller på tak med gratis strømproduksjon
Smarthus-funksjonalitet med mobilstyring av flere funksjoner
Komplett ildsted med peisovn
Asfaltert adkomst, parkeringsarealer og gårdsplass
Mange tilvalgsmuligheter

Grønnebergtunet vil bestå av totalt tre boenheter som organiseres som et borettslag. De tre frittliggende eneboligene blir oppført i to etasjer mot sør og vest på tomten. Byggene vil bli oppført i trekonstruksjoner på støpt plate. Fasadene blir kledd med stående impregnert trepanel av typen Møre Royal, natur. Det vil være minimal belistning rundt vinduer og dører. Taket blir utformet som saltak uten takutstikk, der 2.etg får delvis åpen himling. Innvendige vegger og himlinger blir kledd med gips med fuget overgang uten listverk. Prosjektet oppføres i henhold til TEK10. Se nærmere beskrivelse i leveransebeskrivelsen datert 15.11.19.

Boligene er tegnet av Adapt arkitekter med tanke på god design, funksjonell og effektiv planløsning og utnyttelse av tomtens gunstige lysforhold. Grønnebergtunet byr på det lille ekstra som vi mener kvalifiserer husene til å være både fremtidsrettede, smarte og grønne . Det innebærer blant annet at du ikke bør bekymre deg nevneverdig verken for utvendig vedlikehold eller for energikostnader. Med solceller på taket, 2 ladepunkter for El-bil, vannbåren varme og smart-funksjonalitet er du tilpasset det grønne skiftet og du kan overvåke og fjernstyre varme, lys, adgang og alarmanlegg.

Dette skal bli husene som reduserer ditt strømforbruk, reduserer ditt miljøfotavtrykk og strømlinjeformer din hverdag.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt i perioden fra 3. kvartal til 4. kvartal år 2021, under forutsetning om vedtak om igangsetting innen 02.03.20. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.

Selger vil ved vedtatt igangsetting varsle kjøpere skriftlig om overtagelsesdato, som vil være å regne som en frist ihht. bustadoppføringslova.

Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Organisasjonsform

Området er planlagt å bestå av ett boligselskap (antallet boligselskap kan bli justert i forbindelse med utbyggingen).
Borettslaget er planlagt å bestå av totalt 3 andeler (antallet andeler kan bli justert i forbindelse med utbyggingen). Borettslaget vil bli organisert iht. lov om burettslag av 06.06.2003 nr. 39, borettslagsloven.

Borettslaget vil bli tilknyttet boligbyggelaget USBL Sandefjord og alle kjøpere plikter å bli medlem her.

Boligbyggelaget/Selger fastsetter vedtekter for borettslaget i forbindelse med stiftelsen av borettslaget. Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldene vedtekter og eventuelle husordensregler for borettslaget. Som medlem av boligbyggelaget og/borettslaget og i tråd med vedtektene, vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser.

Innskudd
Innskuddet er den del av kjøpesummen som kjøper må finansiere på egenhånd. Innskuddet inngår som del av borettslagets finansieringsplan sammen med felleslån og andelskapital. Dersom selger endrer prisene på usolgte enheter etter at borettslagets finansieringsplan er vedtatt, vil økningen ikke inngå som del av innskuddet, men omtales som kontantdel. Denne verdien vil ikke være sikret med pant i borettslagets eiendom.
Se eget felt vedr. borettslagets fellesgjeld.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
DNB Eiendom v/Simen Smith Ringdal
Telefon
E-post
simen.smith.ringdal@dnbeiendom.no
Adresse
Sanden 1, 3285 Larvik i Vestfold