- Du får være med å utvikle ditt eget hjem.

Drømmer du om et hus som er bygd akkurat slik du vil ha det med stor lagringsplass, avslappende soner og praktiske løsninger? Finn prisen på drømmehuset ditt på nett, og la din lokale ekspert hjelpe deg å realisere husdrømmen.

 

Fleksibilitet når man bygger hus er sjelden vare, dog ikke hos PEAB Nordbohus i Skien. Her kan du som kunde avgjøre og påvirke prosessen med huset ditt hele veien fra start og til det er innflyttingsklart. I tillegg vil kostnadsbildet være reelt, og du vet allerede før første spadetak hva huset ditt vil koste.

-Vi selger en prosess, ikke bare et ferdig hus. Du får være med og påvirke og utvikle ditt eget hjem, forteller daglig leder hos PEAB Nordbohus, Thomas Høiseth.

Bygg huset ditt i nettbutikken

En av de viktigste verktøyene PEAB Nordbohus kan tilby sine kunder er muligheten til å planlegge sitt eget hus, og i forbindelse med dette se fullstendig kostnadsoversikt på nett. Ved å lagre en profil på «Min Side» kan man sette opp huset sitt digitalt, og mikse og matche med ulike valgmuligheter på interiør og eksteriør.

-  Det aller viktigste for oss er at det skal opplevelse fleksibelt for en eneboligkjøper. Men huset kan endres og tilpasses mer eller mindre som du vil. Så lenge det er lov og gjennomførbart.

samspill_int_1185_web%20(1).jpg
Samspill fra innsiden

Hva koster det å bygge et hus?

Hos Nordbohus finnes det tre veier til en enebolig, og disse er: standard, tilpasset eller arkitekttegnet. Finner du ikke et hus som passer deg, kan PEAB Nordbohus tegne drømmehuset ditt med deg.

Når du har valgt for eksempel gulvtype, kjøkkeninteriør, eksteriør og ildsted, vil du få full oversikt over hva huset ditt med tilvalgene du har valgt koster. Ønsker du noe annet eller forslag på stilige og praktiske løsninger som ikke finnes i nettbutikken, kan PEAB Nordbohus hjelpe deg med dette.

-Valgmulighetene i nettbutikken er begrenset slik at det skal være enkelt å sette opp huset sitt, men utvalget generelt er uendelig hos forhandler. Derfor anbefaler vi at du tar turen innom oss for å se hva mer vi kan tilby, forteller Thomas.

Du vinner på å velge lokalt

PEAB Nordbohus er stolte av å kunne vise til lokale samarbeid over flere år med ulike tilbydere innen elektro, rør, flis og ildsted. Dette sikrer at du som kunde hele veien får anbefalinger bygget på lang fagkunnskap og lokalkunnskap.

- Samarbeidet vi har hatt med rørlegger, elektriker, flislegger og ildstedsleverandøren lokalt er særegent for PEAB Nordbohus. Vi kjenner hverandre godt, og når man har hatt et samarbeid i mange år så vet man hvor man har hverandre og krav og forventninger til kvalitet er det samme. Vi vil at kundene våre skal være svært fornøyde med resultatet, avslutter daglig leder, Thomas Høiseth.