Klikk på bildet for å se det i fullstørrelse. Endelig resultat vil kunne fravike fra illustrasjonen. Til venstre i bildet vil det bli oppført en lignende bolig.
Klikk på bildet for å se det i fullstørrelse. Oversiktsbilde av boligfeltet.
Klikk på bildet for å se det i fullstørrelse. Plantegning 1. etasje
Klikk på bildet for å se det i fullstørrelse. Plantegning 2. etasje
Klikk på bildet for å se det i fullstørrelse. Plantegning av 1. og 2. etasje

Velkommen til Blåbærvegen 35

Her kan du bygge drømmehuset ditt. Tomten har en størrelse på 790 kvm. Innenfor reguleringsbestemmelsene er det i prinsippet et hav av muligheter på denne tomten, vi viser til forslag på enebolig i bildegalleriet. Dette er en tilpasset versjon av boligen Sans, fra Nordbohus katalogen. Hvorvidt du ønsker et annet hus fra Nordbohus katalogen, et tilpasset kataloghus eller arkitekttegnet bolig vil vi kunne hjelpe deg til målet. Det gitte huset kan selvsagt også tilpasses dine ønsker og behov. 

Om boligen

Boligen kan leveres nøkkelferdig og klar for innflytting, men kan likevel ha mulighet for en del tilvalg og justeringer. Ønsker du en enda større mulighet til å bygge drømmehuset? Da kan du enten velge en annen enebolig fra Nordbohus katalogen, tilpasset katalogbolig eller arkitekttegnet bolig, så lenge reguleringsplanen tillater det. Vi stiller mer enn gjerne opp for å avklare eventuelle spørsmål du måtte ha, og vi gir deg kyndig veiledning og hjelp gjennom hele prosessen. Et hus fra Peab Nordbohus Skien er bygd for å vare. Det skal du kunne stole på.

 

Om eneboligen Sans

Et funksjonelt og trivelig hus med godt utnyttet areal. Huset har en spennende løsning mellom kjøkken og stue, og flotte vindusflater som slipper inn godt med lys. Fra stuen og kjøkkenet er det utgang til terrasse, hvor du kan nyte kaffekoppen i ro og mak. Sans har integrert sportsbod ved inngangen, to boder innendørs, to bad og det er mulighet for fire soverom. Med andre ord, et praktisk og trivelig hus for hele familien. I 2. etasje er det også tilrettelagt for en loftstue til barna, eventuelt for de voksen hvis de ønsker å trekke seg litt unna. Et helt nytt hus gir godt inneklima, og ingen grunn til oppussing på mange år. 

 

Innhold boligtype Sans

 • 1. etasje: Stort inngangsparti/gang, bad/vaskerom, innendørs bod, soverom, stue/kjøkken, sportsbod og terrasse
 • 2. etasje: Loftstue, 3 soverom og bod

 

 • BRA 1. etasje 82,2 kvm
 • P-rom 1. etasje: 77,1 kvm
 • Sportsbod 5 kvm
 • Åpent overbygd areal: 5,3
 • BRA 2. etasje: 62,1 kvm
 • P-rom 2. etasje: 58,2 kvm 
 • Sportsbod 5 kvm
 • BRA totalt: 154,6 kvm
 • P-rom totalt: 135,3 kvm

 

Om området

Et sosialt treffpunkt for både store og små

Boligen er både moderne og praktisk med god plass til hele familien. Boligfeltet er rolig og barnevennlig og det er opparbeidet lekeareal for de minste og en hyggelig tunløsning like ved boligen. Her blir det lagt til rette for gode og sosiale treffpunkt for alle, slik at både store og små skal trives. I Blåbærvegen har du de beste vilkår for et behagelig hverdagsliv!

Barnevennlig område med sentral beliggenhet
Eneboligen vil få en flott beliggenhet i Blåbærvegen på Heiveien boligfelt i Siljan. Boligområdet ligger svært attraktivt til med ypperlige solforhold fra morgen til kveld. Det er kort vei til barneskole, barnehage, Siljan Idrettsparkog badeplass med en flott sandstrand ved Solvika. En kort kjøretur unna ligger Skien Fritidspark med aktiviteter som badeland, klatrepark, minigolf og beachbaner for å nevne noen. Like i nærheten er det ei flott lysløype som brukes flittig både vinter og sommer. Boligområdet er trygt og barnevennlig med minimal biltrafikk. Umiddelbar nærhet til fylkesveg 32. Det tar ca 12 minutter med bil inn til Skien.

Gode grunner til å kjøpe ny bolig

 • Ingen budrunder - du kjøper til fastsatt pris.
 • Ingen oppussing - du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
 • Lave bokostnader - du får en energieffektiv bolig som medfører lave kostnader til oppvarming
 • Fem års reklamasjonsrett - du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand.
 • Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Eneboligen Sans

Filmen viser en enkel fremstilling av eneboligen Sans. NB! Den illustrerte boligen på Blåbærvegen 35 er en tilpasset versjon av nettopp denne.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Thomas Høiseth
Salgs- og avdelingsleder
Tlf
971 68 589
Thomas Høiseth
Telefon
E-post
thomas.hoiseth@peab.no
Adresse
Infanterivegen 16, 3734 Skien, 5 etg.