Blåbærvegen 35

Ny enebolig på den siste tomten i Blåbærvegen i Siljan.

Nå har du muligheten til å kjøpe deg en splitter ny og innholdsrik bolig på to etasjer i idylliske Blåbærvegen, kun 10 min fra Skien sentrum hvor man har alle fasiliteter man setter pris i et rolig og landlig bolig felt med naturen som nærmeste nabo.

– med moderne løsninger og komplett kvalitetsleveranse. Boligen leveres nøkkelferdig med moderne løsninger og komplett kvalitetsleveranse. Her kan du flytte rett inn i din nye drømmebolig. Er du raskt ute kan du være med og gjøre personlige valg i byggeperioden. Den åpne stue-/kjøkkenløsningen i 2. etasje er på over 50 kvm, med direkte utgang til terrassen på i underkant av 30 kvm. 

Tomtestørrelsen er på hele 790 kvm og gir deg gode muligheter for å utnytte utearealet slik du vil. Vi har tilrettelagt boligen for 4 soverom, har du ikke behov for samtlige kan én eller flere enkelt brukes som hobbyrom eller hjemmekontor. Boligen vil ha en flott utsikt og gode solforhold.

Nøkkelinformasjon

Priser
4950000
Antall rom
4 soverom
Areal
165 kvm BRA
Adresse
Blåbærvegen 35, 3748 Siljan
Status
Salget er igang

Ta kontakt for mer informasjon

Bilde av ansatt i Peab Nordbohus Skien
Thomas Høiseth
Ansvarlig selger
97186720
Meld interesse her

Om området

Blåbærvegen ligger idyllisk til kun 10 min fra Skien sentrum og har alle fasiliteter man setter pris i et rolig og landlig bolig felt med naturen som nærmeste nabo.

Nå har du muligheten til å sikre deg en moderne og lettstelt enebolig med flott beliggenhet i Blåbærvegen kort veg fra Solvika i Siljan. Boligområdet ligger svært attraktivt til med ypperlige solforhold fra morgen til kveld.  Det er kort vei til barneskole, barnehage, Siljan Idrettspark (Trollmyra) og badeplassen ved Heivannet. I dette boligområdet bor du trygt og barnevennlig med minimal biltrafikk. Barna har grøntområder, lysløype og lekeplasser å boltre seg på. Umiddelbar nærhet til fylkesveg 32.

Kortfattet leveransebeskrivelse

 • Pergo longplank modern grey i alle tørre rom
 • Moderne peis ovn Contura 810 style 1
 • Balanser ventilasjon
 • Stor terrasse
 • Carport
 • Store vinduer
 • Moderne og romslig kjøkken
 • Rolige omgivelser
 • Stor stue
 • Flislagt gulv på bad og vaskerom
 • Flott uteplass
 • Etablert del av nytt felt
 • Kjent merkevare Nordbohus

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Dokumenter

Bilde av ansatt i Peab Nordbohus Skien
Thomas Høiseth
Ansvarlig selger
97186720
Peab Nordbohus Skien
Telefon
Adresse
Infanterivegen 16, 3734 Skien

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18