Tomt A 2 er nå til salgs via Nordbohus Skien
Heivannet og Solvika ligger bare en spasertur unna

Blåbærvegen 3

Nøkkelinformasjon

Boligtype:
Tomt
Pris:
795 000
Areal:
980 m²
Adresse:
Blåbærvegen 3
Regulering:
Bolig
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Fasiliteter ved tomten

  • Barnevennlig
  • Fiber
  • Vei, vann og kloakk

Stor eneboligtomt

Blåbærveien som er det sist etablerte feltet i Heiveien boligområde Dette er den nest siste tomten blant de største tomtene på dette feltet. Tomten ligger solrikt til mot den sørlige delen av feltet. Området ligger i naturskjønne omgivelser i et område som er i stor utvikling. Det er etablert lekeplasser og grønne "lunger" for små og store. Umiddelbar nærhet til fylkesveg 32 som igjen betyr at det er kun 10 minutter med bil til Skien sentrum, og det uten bompassering.

Siljan kan by på flotte lysløyper om vinteren snaue 150 meter fra tomten. Om sommeren er badeplassen på Solvika med enkel adkomst fra nyetablert gang og sykkelsti et populært sted.

Her får du flott turterreng i alle retninger med direkte inngang fra egen tomt…
Flere dagligvare forretninger, kommunale etater, bensinstasjon og kafe`m.m. er plassert i sentrum av Siljan og kun 5 min kjøring fra feltet.
Gode bussforbindelser til både Skien og Oslo.

Det er gangavstand til barneskole, barnehage, og idrettsanlegg.

Tomten er merket Nordbohus og er lett å finne.

Boliger som kan bygges på tomten

Nordbohus er en boligleverandør som for tiden opplever stor vekst både lokalt i Grenland men også på landsbasis. Nordbohus ligger på tredje plass i landet i oversikten over flest igangsatte enheter i 2018.

Nordbohus er leverandør hvor kvalitet og kunden ønsker står høyt i fokus hver dag. Vi har en portefølje av kunder som over tid er svært godt fornøyd med de mange boligene vi har bygget opp igjennom mange år som bolig leverandør.

På Heiveien boligfelt har vi bygget ikke mindre enn 7 eneboliger og har tre til under planlegging/oppføring i 2019. Kundene som bor i disse kan vi ofte avtale privatvisninger med om det skulle være et ønske.

Denne tomten er stor, flat og derfor meget fleksibel. Vi jobber i disse dager med å prosjektere en enebolig som kan presenteres som et forslag til løsning på denne tomten. Vi kommer tilbake med en annonse når dette arbeidet er ferdig.

Dersom denne tomten eller dette feltet er av interesse vil vi uansett anbefale og gå inn på våre hjemmesider og se på alle våre flotte boliger der. Det som er ganske unikt med Nordbohus er at alle boliger kan tilpasses dine krav og ønsker så fremt de kan løses innenfor dagens lover og forskrifter og kommunens reguleringsbestemmelser. Synes du det er vanskelig å forholde seg til? Fortvil ikke det tar vi oss av. Det samme gjør vi med alt av papir arbeid med byggesak osv. også.

Dersom du ble litt mer nysgjerrig på denne tomten eller feltet så nøl ikke med å ta kontakt, vi står klar for og ta deg imot med hva det skal være av spørsmål eller ønsker.

På våre nettsider kan du nå, via vår boligplanlegger, innrede alle våre standard boliger etter eget ønske.

Vi håper du lar deg inspirere og at vi hører fra nettopp deg, og husk Nordbohus blir bygd for og vare.

Adkomst

Skilting følges fra Skien mot Siljan. Etter Solvika kafe tas det til høyre. Følg så veien forbi Nicrostål og (industrifeltet). Følg veien opp til bussholdeplassen på høyre side ved skogservice, der du får Blåbærveien på venstre side side. Tomten er nr to inn på høyre side ved innkjøringen til feltet.

Nordbohus

Les mer, få inspirasjon, søk råd, få svar eller få kontakt med oss via våre helt fantastiske nettsider

www.nordbohus.no 

Bestill møte med rådgiver