Turmulighetene er mange
Fin badeplass i Holmavika
Åpen stue/kjøkkenløsning

Dyrnesvika - bolig 6

Nøkkelinformasjon

Pris
5 235 000
Antall soverom
3
Fellesgjeld
0
Totalkostnad
5 235 000
Felleskostnader
0,-/mnd
BRA
210 m²
P-rom
175 m²
Balkong
26 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Familieboliger med nærhet til sjøen

Boligene ligger i bydelen Hana som strekker seg fra Sandnes sentrum og utover Gandsfjorden på østsiden. Dette er et område som kan gi den friluft-interesserte frysninger. Sandnes sentrum med alle sine fasiliteter ligger ikke langt unna. Skoler og barnehager ligger i Aspervika.

Det er fantastisk utsikt over Gandsfjorden fra de fleste boligene og nærhet til sjøen og naturen er 

De 6 eneboligene vi har for salg fordeles på 4 hustyper og forskjellige tomtestørrelser fra 500m2 til 700m2. Alle med umiddelbar nærhet til sjø og de beste sol -og badeforholdene man kan ha i Sandnes.

Arkitekturen på boligene er stilig og moderne. Fasadene består av en blanding av dobbelfalset stående trekledning og mur. Det er mulighet for fire soverom så dette er hus familien kan vokse i.

 

 

​​​​​​​I Dyrnesvika står friluftsliv, sol, strand og sjø i fokus og fine friluftsområder ligger like ved

Rett øst for boligene ligger tur eldoradoet med Dalsnuten, Lifjellet og Bjørndalsfjellet. Ut.no foreslår 89 turforslag i nærheten av Dyrnesvika!! Tar man med båt- og fisketurer i tillegg, så bør det ikke mangle på fritidssyssel. Holmavika med sin flotte sandstand ligger bare 5 minutt unna. Her kan man nyte sol, bading, grill og tilhørende drikke til langt på kveld. 

Det er kort avstand og et godt kollektivtilbud til Sandnes sentrum, hvor det kan frotses i shopping, kino, konserter eller et hyggelig restaurantbesøk.

Hana bydel har fire offentlige og en privat grunnskole. De offentlige er Aspervika, Hana og Vatne barneskole. Dette er skoler for 1. til 7. trinn. I tillegg er det en offentlig ungdomsskole, Øygard ungdomskole. Vatneli er en 10 årig grunnskole i regi av Adventkirken.

Når videregående utdanning står for tur, er både Gand videregående skole, Vågen Videregående skole og flere andre bare er en kort tur unna.

Hana Idrettslag ble opprettet i 1976 og har både håndball og fotball som tilbud for barn og unge. Hana IL spiller sine fotballkamper i spektakulære omgivelser på Hanafjellet («Fjedle»), mens håndballagene holder til i Hanahallen.

 

Innholdsrik bolig

1. etasje: Inngang, hall, trapp, åpen stue-/kjøkkenløsning, soverom, bad, wc, vaskerom og bod

BRA 102,9 m2

 

2. etasje: Loftstue, 3 soverom, bad, gang, trapp og 2 boder. Balkong med utgang fra loftstuen

BRA 93,1 m2

God standard

 • Boligene leveres med god innvendig standard.
 • Kjøkken og garderobe er levert fra den lokale produsenten Bjerks Trevare.
 • Alle gulv unntatt våtrom leveres med hvitpigmentert 3-stavs parkett fra Kährs.
 • Baderommene er flislagt og har vegghengte toaletter.
 • I stuen leveres stålpipe med vedovn av type Schiedel Sargas.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres komplett.

 

Priser

Bolig klar for maler/parkett u/garasje: 5 235 000,-

Garasje som tilvalg: 175 000,-

Nøkkelferdig bolig inklusiv garasje: 5 570 000,-

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

 • Lav dokumentavgift: Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
 • Ingen budrunder: Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.
 • Ingen oppussing: Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
 • Lave bokostnader: Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.
 • Fem års reklamasjonsrett: Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

 

Om Nordbohus

Nordbohus har kontorer over hele landet og kjedekontor i Trondheim. Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Vår visjon er å ha de mest fornøyde kundene

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
daglig leder/salgsleder
Tlf
41426040
Nordbohus Sandnes
Telefon
51978020
Adresse
Kvålkroken 4