Inngangsparti med parkering
Kjøkken med spiseplass
Flyfoto, rød knappenål på tomten
Stue med god utsikt
Barnevennlig område
2 nye boliger i etablert område
Gode turområder både for sykling og en gå-eller joggetur

SOLGT Solåsveien 38 - bolig 1

Nøkkelinformasjon

Pris
4 290 000
Antall soverom
4
Fellesgjeld
0
Totalkostnad
4 290 000
Felleskostnader
0,-/mnd
BRA
142 m²
P-rom
124 m²
Eierform
Selveier
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Boligen

Kjekke hus til moderne familier. I et godt etablert villastrøk i Solåsveien på Ålgård har vi to prosjekterte eneboliger for salg. Her er det både lun og solrik beliggenhet. De to eneboligene ligger med hage sørvest-vendt i front. Adkomst til boligene er fra nordøst-siden. Boligene har klassisk arkitektur med saltak, og glir harmonisk inn i den eksisterende bebyggelsen. Med fire soverom er dette gode familieboliger.

Boligene har inngang på hovedplan. I tillegg til et lyst og trivelig allrom med kjøkken- og stueløsning, er det planlagt med et soverom på dette planet.
Fra underetasjen er det direkte adkomst ut i hagen. Her er det tre soverom, bad og boder.
Det flotte kjøkkenet er levert fra Bjerks Trevare, en lokal tradisjonsrik leverandør av kvalitetskjøkken, baderom og garderobeløsninger. Bad i begge etasjer leveres flislagt på vegger og gulv. På innvendige vegger for øvrig leveres gipsplater, sparklet og malt to strøk. Innvendige gulv leveres med 3-stavs eikeparkett fra Kährs. 

Garasje kan leveres som tilvalg.

Beliggenhet

Solåsveien i Ålgård ligger barnevennlig og sentralt til med barnehager, skoler, fritidstilbud og flotte turområder i umiddelbar nærhet. Gjesdal Idrettspark er også i gangavstand. Når det gjelder handel finnes hele spekteret. Alt du trenger ligger nært og greit tilgjengelig. Ålgård er også kjent for turistattraksjonen Kongeparken og Norwegian Outlet.

Priser

Nøkkelferdig bolig: kr. 4.440.000,-
Bolig klar for egeninnsats(malerarbeid og parkettlegging): kr. 4.290.000,-

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift - Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

Ingen budrunder - Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing  Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Dokumenter

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Hage
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
salgsleder Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
salgsleder
Tlf
41 42 60 40
Nordbohus Sandnes AS
Telefon
51978020
Adresse
Kvålkroken 4