Flott enebolig i enden av en rekke på 3
Flotte lekemuligheter i Sandvedparken
Kort vei til gode turområder
Morgenkaffe
Stokkelandsvannet er et fint turmål med gode fiskemuligheter
Kort vei til sentrum
Tur til sandveparken og en pause ved parkkafeen
Storånå i Sandvedparken

En bolig med meget attraktiv beliggenhet på Austrått

Ny enebolig i kjede (m/mulighet for hybel) under oppføring i et barnevennlig og sentralt område av Sandnes.

Fra en god og solrik tomt er det gangavstand til Austrått barneskole, ungdomsskole, flere barnehager og dagligvarebutikker m.m. 

Sandvedparken med treningspark, lekeplass og parkkafe nås på få minutter og via gang-/sykkelstier er det kort vei til flere ballbinger, fotballbaner m.m

Du kommer raskt til flotte turområder som Stokkelandsvatnet og Melshei enten du sykler eller kjører bil.

Innholdsrik bolig med mange muligheter

1. etasje:  Boligens inngangsparti ligger i 1 etasje - her er også en bi-inngang direkte fra garasjen via vaskerommet som gjør det mulig å gå tørrskodd fra bilen om det regner. Innerst i garasjen er det en god bod for sykler eller annet sportsutstyr eller barnevogn.

I denne etasjen ligger det i tillegg 3 soverom og 2 gode bad. 

I 2. etasje er det stue med ekstra takhøyde og store vindusflater som gir godt lys også i den åpen kjøkkenløsningen. I denne etasjen er det også et kontor, gang, matbod og wc.  

Underetasjen inneholder i tillegg til stue med mulighet for kjøkken, også en sovealkove og et godt bad som dere kan leie ut som hybel. Dette kan gi gode inntekter inntil dere trenger rommene selv. Eller hva med å bruke dette som en kombinert gjesteavdeling/egen tv-stue for barna i familien? Stuen har direkte utgang til hagen. Ellers finner vi et godt hobbyrom/kino (?) og en bod under garasjen, samt et godt trimrom og bod/teknisk i denne etasjen

 

Fasader
Fasader
Plantegning 1. etasje
Plantegning under etasje
Plantegning 2. etasje

God standard

 • Boligene leveres med god innvendig standard.
 • Kjøkken og garderobe er levert fra den lokale produsenten Bjerks Trevare.
 • Alle gulv unntatt våtrom leveres med hvitpigmentert 3-stavs parkett fra Kährs.
 • Baderommene er flislagt og har vegghengte toaletter.
 • I stuen leveres stålpipe med vedovn av type Schiedel Sargas.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres komplett.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift

 • Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

Ingen budrunder

 • Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing

 • Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave bokostnader

 • Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett

 • Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

 

Vi tar forbehold om mulige feil i prospektet, og gjør oppmerksom på at foto/bilder er å betrakte som illustrasjoner.

Pris

Bolig - klar for innflytting: 5.740.000,-

 

Om Nordbohus

Nordbohus har kontorer over hele landet og er en del av Mestergruppen som er Norges største boligleverandører. Vi tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
salgsleder; Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
Salgsleder
Tlf
41426040
Nordbohus Sandnes AS
Telefon
E-post
asgaut.kalsaas@nordbohus.no
Adresse
Kvålkroken 4, 4323 Sandnes