3 store arkitekttegnede eneboliger med hybelleilighet, flott utsikt og naturen like ved.

3 store eneboliger med spennende utforming
Boligene tar seg godt ut i kveldslys også
Dette kan bli din spiseplass
Stue med store vinduer og god plass
Sykkel-, joggetur eller en rolig spasertur langs vannet?
Et hjem du kan slappe av og trives i
God utsikt og nærhet til naturen
Kongeparken er ikke langt unna
Situasjonskart som viser tomtene

Høyt og fritt

Rossåsen er en stor utbygging sørøst i Sandnes kommune. Høyt og fritt over bydelen Figgjo vokser boligområdet frem. Her er det flott utsikt og nærhet til naturen. Selv om det etter hvert vil bo mye folk her er det luft og rom på alle kanter.

 

Store innholdsrike boliger

Eneboligene har tre etasjer, og et bruksareal på ca. 182 kvm. I tillegg kommer carport og bod på ca. 34 kvm. 

Boligene har mulighet for inntil fire soverom, tre bad samt utleiemulighet i form av en hybel på 32,5 kvm i under-etasjen. Når man kommer inn hovedinngangen, finnes alle funksjoner på inngangs-planet. Boligene er tilrettelagt for livsløpsstandard.

Det er utviklet to alternative løsninger for hovedplan i boligene.

Planløsning alternativ 1:

HOVEDPLAN
Denne løsningen gir mulighet til å gå direkte ut til hage/ute¬plass fra balkongdøren på kjøkkenet. Det er gjennomgående lys og utsikt både mot nord og sør. Store vinduer i stuen gir dagslys og utsikt mot det åpne landskapet mot Ålgård. På soverommet er det vinduer i to himmelretninger.

LOFTET
På loftet er det tre soverom og bad. Her er også mulighet for loftstue/arbeidsplass i midtsonen. Takopplettet gir mulighet for større bruksareal på loftet uten at det ødelegger solforholdene til naboen.

UNDERETASJE
Her er det hybel med egen inngang. Resten av etasjen består av et soverom, bod og bad/vaskerom. Velger man å ta hele etasjen i bruk selv, kan eget boareal bli utvidet med hagestue, soverom, treningsrom, badstue, etc.

Planløsning alternativ 2:

HOVEDPLAN
Velger man denne løsningen, er kjøkken og stue plassert mot nord-øst. Soverommet ligger mot hagen i sør.

LOFTET
På loftet er det tre soverom og bad. Her er også mulighet for loftstue/arbeidsplass i midtsonen. Takopplettet gir mulighet for større bruksareal på loftet uten at det ødelegger solforholdene til naboen.

UNDERETASJE
Her er det hybel med egen inngang. Resten av etasjen består av et soverom, bod og bad/vaskerom. Velger man å ta hele etasjen i bruk selv, kan eget boareal bli utvidet med hagestue, soverom, treningsrom, badstue, etc.

Mulighetene er mange.

Mulighet for hybel-leilighet!

Kanskje vil dere med tiden bruke hele boligen selv, men en hybel gir mulighet til å spe på familiebudsjettet mens barna er små. En disponibel hybel i barndomshjemmet vil nok også være en god start når familiens barn etter hvert blir studenter og ønsker å klare seg selv.

Velger dere å ta i bruk hele etasjen selv, kan boarealet for eksempel utvides med hagestue, soverom, treningsrom, badstue... mulighetene er mange!

En god oppvekst

Rossåsen har mange barn. Det er en god plass å vokse opp. Mange lekekamerater, mange steder å leke. Med store friområder er det lett å gå på tur. Opp til toppen av Rossåsen går det et nett av stier, og her er utsikten formidabel. 
Hele Rossåsen er godt tilrettelagt med lekeplasser. Inne på de forskjellige delfeltene er det lekeplasser, så barna slipper å gå langt.

SKOLE OG BARNEHAGE
Den nærmeste barnehagen er Figgjo barnehage med 6 avdelinger, som ligger i Utslåtten. Barneskole er det i Figgjo sentrum.

TUR OG TRENING
For de turglade er dette et eldorado. Enten man vil gå, sykle eller løpe, er det muligheter rett ut av stue¬døra. For de skiglade, er det ikke langt til Brekko eller Sirdalen. Det er heller ikke langt til rulleskianlegget i Melsheia. 

HANDEL OG SHOPPING
For den daglige nødvendige handelen, er det flere butikker i nærheten. Når man skal storhandle, eller vil shoppe, er det ikke lange biten til Ålgård. Her er kjøpesenteret Amfi det nærmeste og største, med godt utvalg av butikker. Ikke uten grunn kaller Norwegian Outlet seg for merkevareby, og her er det mulig å gjøre noen skikkelig gode kupp.

KAFÉER OG RESTAURANTER
Nyeste spisested på Ålgård er legendariske Lura Turistheim, som etablerte seg i Lokstallen i 2017. Utenom er det spisesteder i alle kategorier. 

KONGEPARKEN
Fra boligene på Rossåsen kan man se rett over til Kongeparken. Fornøyelsesparken er den største i sitt slag på Vestlandet, og har fått flere internasjonale utmerkelser. Her er moro for små og store, og når man er nabo, kan man velge å gå utenom høysesong. Da er det bedre plass og rimeligere inngang.

Betalingsbetingelser

Gunstig betalingsplan med kun 10% av kjøpesum ved kontraktsinngåelse og resterende 90% + omkostninger før overtakelse.

(Vi gjør oppmerksom på at ved egeninnsats fra kjøper må 90% av kjøpesummen innbetales før kjøper starter på egeninnsatsen, og resterende 10% + omk. før innflytting.)

Lave omkostninger, kun 2,5% av tomteverdi + off. gebyrer.

NB! Prisene i annonsen forutsetter egeninnsats, (maler og gulvleggerarbeid). 
For komplett prisliste inkl. nøkkelferdige boliger og tilvalg, ta kontakt på telefon eller epost.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
salgsleder Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
salgsleder
Tlf
41426040
Nordbohus Sandes AS
Telefon
E-post
asgaut.kalsaas@nordbohus.no
Adresse
Kvålkroken 4