Rishagen - bolig 2

Nøkkelinformasjon

Pris
5 995 000
Antall soverom
3
Fellesgjeld
0
Totalkostnad
5 995 000
Felleskostnader
0,-/mnd
BRA
147 m²
P-rom
143 m²
Balkong
8 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Innholdsrik enebolig i attraktivt villaområde.

Familieboligen ligger i bydelsgrensen Ganddal – Sandved - Sørbø. Den hører til bydelen og skolekretsen Ganddal. Det er kort vei til butikkene på Ganddal, hvor også togstasjonen ligger i umiddelbar nærhet. Sandnes sentrum, Sandvedparken, E39/RV44, kollektivtrase, barnehager og skoler ligger innen kort avstand for de fleste.

Rishagen er et fredelig og veletablert villastrøk noen få hundre meter fra fantastiske Sandvedparken. Sandvedparken tursti og grønne oase går fra Sandnes sentrum til Ganddal, cirka 3,5 km. De to eneboligene vi har for salg, skal bygges på tomter på henholdsvis 297 kvm (bolig 1) og 362 kvm (bolig 2).

Arkitekturen på boligene er stilig og moderne. Fasadene betår av en blanding av dobbelfalset stående trekledning og mur. Det er mulighet for fire soverom så dette er hus familien kan vokse i.

De sør-vestvendte takterrassene er på cirka 30 kvm, en herlig boltreplass med muligheter for gode måltider og familietid.

 

God standard

Boligene leveres med god innvendig standard.

 • Kjøkken og garderobe er levert fra den lokale produsenten Bjerks Trevare.
 • Alle gulv unntatt våtrom leveres med hvitpigmentert 3-stavs parkett fra Kährs.
 • Baderommene er flislagt og har vegghengte toaletter.
 • I stuen leveres stålpipe med vedovn av type Schiedel Sargas.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres komplett.

 

 

 

med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Vår visjon er å ha de mest fornøyde kundene.

2-etasjes bolig BRA 146,7 m2

I utgangspunktet er boligen planlagt med tre soverom. Vi finner soverommene i 1. etasje. Her er det også kjellerstue, et godt bad, bod og et stort praktisk vaskerom.

På hovedplan er det en stor stue- og kjøkkenløsning. Det er godt lysinnfall i rommet, fra store østvendte vinduer. Her ser man i retning Åsedalen og Hove.

Det er terrasse over garasje og direkte utgang fra 1. etasje. Terrassen er romslig, med sørvendt orientering. Her blir det godt å være!

 

1. etasje: Inngang, hall/trapp, 3 soverom, forstue, bad/vaskerom, bad, bod, takterrasse - BRA 72,3 m2

 

2. etasje: Åpen stue-/kjøkkenløsning, WC,  gang., balkong - BRA  74,4 m2

 

Rishagen – sentralt og attraktivt

En rusletur til hærlige Sandnes sentrum. Bilen kan bare stå. Enten det er shopping, en konsert eller et hyggelig restaurantbesøk, er det en fin spasertur gjennom sandvedparken til Sandnes. Sandvedparken og Stokkelandsvannet er også et eldorado for de som ønsker å lufte sykkel og joggesko. Det er cirka 500 meter fra boligene til Sandvedparken via en av de mange stikkveiene til turstien.

Ganddal har tre offentlige og en privat grunnskole. De offentlige er Ganddal barneskole ved Jærveien, og Sørbø skole på Lundehaugen. Dette er skoler for 1. til 7. trinn. I tillegg er det en offentlig ungdomsskole, Lundehaugen ungdomsskole, som har hele Ganddal og deler av Bogafjell som nedslagsfelt. Sandnes friskole er en grunnskole fra første til tiende trinn i regi av Familiekirken og Betel Hommersåk.

Når videregående utdanning står for tur, er både Gand videregående skole, Vågen Videregående skole og flere andre bare er kort tur unna.

 

Tur og fritid, fine friluftsområder ligger like ved

Ganddal er et glimrende utgangspunkt for mange flotte turer. Enten du sykler, løper eller går, er det mange gode turer å velge mellom.

Ganddal IL har grupper innen fotball, håndball, turn, idrettsskole og orientering. BMX er også en sentral idrett. Klubbens bane ligger på Kvål, knutepunkt i aktivitet for både barn og voksne.

 

 

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift

 • Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

 

Ingen budrunder

 • Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

 

Ingen oppussing

 • Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

 

Lave bokostnader

 • Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

 

Fem års reklamasjonsrett

 • Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.
 •  

Vi tar forbehold om mulige feil i prospektet, og gjør oppmerksom på at foto/bilder er å betrakte som illustrasjoner.

 

Om Nordbohus

Nordbohus har kontorer over hele landet og kjedekontor i Trondheim. Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
salgsleder Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
salgsleder
Tlf
41426040
Nordbohus Sandnes AS v/Asgaut Kalsås
Telefon
41426040
Adresse
Kvålkroken 4