Slakthusbakken 6 (bolig 3)

Nøkkelinformasjon

Pris
3 890 000
Antall soverom
3
Fellesgjeld
0
Totalkostnad
3 890 000
Felleskostnader
0,-/mnd
BRA
152 m²
P-rom
121 m²
Balkong
0 m²
Eierform
Selveier
Status
Solgt

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Hage
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt

Rekkehus med utsikt og mye innhold

I slakthusbakken bor du like ved naturskjønne Perlå med gode tur og bademuligheter. Utsikten fra boligene er det heller ikke noe å si på.

Boligene har parkering i underetasjen og overbygd inngangsparti så her kan du gå tørrskodd inn selv om det regner. Innerst i garasjen er det en god sportsbod.  I tillegg til gang med garderobeplass finner du også bod og dusj/wc i denne etasjen- noe som er praktisk ikke mist om du har vært ute på en sykkel- eller joggetur i nærområdet.

Trappen opp til 1. etasje fører deg direkte inn i en åpen etasje med stor stue og kjøkken. Her er det også utgang til egen hage. 

I 2. etasje er det 3 gode soverom, bad og en loftstue. Både hovedsoverommet og loftstuen har mønt himling, noe som gir ekstra god romfølelse.

 

Urbant og landlig på samme tid

Slakthusbakken ligger både sentralt og samtidig landlig til, bare et par minutter fra det attraktive friluftsområdet Perlå. Her vil du bo like i nærheten av en pent opparbeidet badeplass, flytebrygge og områder tilrettelagt for lek og rekreasjon. Det vil også bli opparbeidet en ny lekeplass like ved disse nye rekkehusene.

Både barnehage og skole er i umiddelbar nærhet. Alt du trenger av offentlige kontorer og butikker ligger nært og lett tilgjengelig

Det finnes også et eldorado av turstier i nærområdet. Fra ditt nye hjem kan du ta på deg joggeskoene og bestige fjelltopper uten at du behøver å kjøre bil!

Med et sentrumsområde som er under utvikling rundt bystranda og Norwegian Outlet ligger alt til rette for hyggelige dager i nærmiljøet

Priser

Bolig klar for maler og gulvlegging: 3 890 000,-

Nøkkelferdig bolig:  4 045 000,-

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

 • Lav dokumentavgift: Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
 • Ingen budrunder: Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt.
 • Ingen oppussing: Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
 • Lave bokostnader
 • Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.
 • Fem års reklamasjonsrett: Boligen er bygget i forskriftsmessig stand.  Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.
Uten bilde
Asgaut Kalsås
Salgsleder
41426040
Nordbohus Sandnes AS
Telefon: 51978020
Adresse: Kvålkroken 4

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten