Perlå Panorama - der du vil bo

Nå har du en sjelden mulighet til å sikre deg en romslig leilighet med stor terrasse midt i Ålgård. Perlå Panorama består av lekre leiligheter i ulike størrelser med fantastisk utsikt over Edlandsvatnet. Leilighetene er plassert rett over veien for friområdet Perlå og den sørvendte beliggenheten gir solrike forhold. Alle boenhetene har parkering i lukket anlegg i underetasjen – herfra kan du velge heis eller trapper for å ta deg til de ulike leilighetene. Eksteriøret har spennende arkitektoniske detaljer og interiøret legger til rette for bokvalitet i livets mange faser. I Perlå Panorama får du alt på ett plan. Du kan få en enkel hverdag og nyte livet

1. etasje - Direkte inngang fra bakkeplan

Leilighetene har direkte inngang fra bakkeplan, men er likevel hevet en etasje i fronten. De romslige terrassene er plassert over parkeringsanlegget, og får derfor nyte godt av den flotte utsikten og nærheten til Edlandsvatnet og friområdet Perlå. Leilighetene oppleves store, med romslig åpen kjøkken- og stueløsning. Leilighet 1 er størst og har tre soverom og to store bad i tillegg til en svært stor terrasse hvor du kan nyte solen til langt på kveld. Leilighet 2 og 3 har ett soverom og ett bad, mens leilighet 4 har to soverom, ett bad og et gjestetoalett. Ta deg tid til å studere plantegningene. Her ligger mange muligheter og løsninger.

2. etasje - Lyst og luftig

I andre etasje finner vi fire leiligheter i ulik størrelse. Med inntil tre soverom er det god plass til en familie, eller til å ta i mot gjester. Det ligger også godt til rette for å innrede et arbeidsrom, kontor eller bibliotek.

3. etasje -Utsikt og frihet

I tredje etasje finner vi samme type leiligheter som i andre etasje – men her får du enda bedre utsikt! Med et areal på opptil 111 m2 og terrasse på opptil 27 m2 snakker vi om virkelig romslige leiligheter. Om du velger å benytte den gode uteplassen til besøk av venner på sene sommerkvelder, til avslapping og ro i hverdagen eller du ønsker å sette av deler av den til dyrking av grønnsaker er opp til deg. Uansett hva du velger å gjøre har du en stor uteplass med en utsikt mange bare drømmer om

4. etasje - Toppen av lykke

De to toppleilighetene har en sjelden god utsikt. Her vil du trives! Med et areal på 125 og 166 m2 og terrasseareal på over 50 m2 får du din egen private sone på toppen av bygget. I toppetasjen kan du virkelig nyte det gode utsynet over den vakre naturen. Kjøkkenet har godt lysinnfall og vil bli et hyggelig sted for å lage mat, både til hverdags og fest. Begge leilighetene har tre soverom, to baderom og walk in closet i tilknytting til hovedsoverommet. I leilighet nummer 14 kan man lage ulike terrassesoner, da en i tillegg til terrasse ut fra kjøkken og stue har en ekstra terrasse i tilknytting til soverommene.

Nært alt

Både barnehage og skole er i umiddelbar nærhet. Alt du trenger av offentlige kontorer og butikker ligger nært og godt tilgjengelig.

 

Ålgård - et godt sted å bo

Perlå Panorama ligger sentralt og fritt på Ålgård rett over veien for det attraktive friluftsområdet Perlå. Her vil du bo like i nærheten av en pent opparbeidet badeplass, flytebrygge og områder tilrettelagt for lek og rekreasjon.

Mangfoldig og spennende område for folk i alle aldre

Ålgård er av mange kjent for fornøyelseparken Kongeparken og shoppingmekkaet Norwegian Outlet, som skaper liv, røre i bygda. Det finnes også et eldorado av turstier i umiddelbar nærhet til leilighetene. Fra ditt nye hjem i Perlå Panorama kan du ta på deg joggeskoene og bestige flere fjelltopper uten at du behøver å kjøre bil! Med et nytransformert og prisvinnende sentrumsområde ligger alt til rette for hyggelige dager i nærmiljøet.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

Ingen budrunder Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave bokostnader Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Dokumenter

Megler Torill Kalsås
Torill Kalsås
Eiendomsmegler MNEF
95906795
Salgsleder Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
Salgsleder, Nordbohus Sandnes AS
41426040
EiendomsMegler1
Telefon
Adresse
Ole Nielsensv vei 28, 4330 Ålgård

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Samarbeidspartnere