Inngangsparti og carport i underetasje
Uteoppholdsareal mot sør og vest
Åpen og god løsning med mye naturlig lys i kjøkken og stue

Øykjestøveien 7b

Nøkkelinformasjon

Pris
2 290 000
Antall soverom
4
BRA
115 m²
P-rom
108 m²
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Del av moderne vertikaldelt tomannsbolig

Del av moderne og spennende tomannsboligmed en fin beliggenhet i Skomrak, Lyngdal. Boligen har gode romløsninger og god plass til hele familien. Kan leveres med inntil 4 soverom. Inngangen er i underetasjen. Her er det to soverom, romslig hall med trapp opp til hovedetasjen, bad/vaskerom og bod.
På hovedplan finner vi en lys og trivelig stue med åpen løsning til kjøkken. Fra kjøkkendelen er det utgang til terrasse - en hyggelig plass å nyte morgensolen med en god kopp kaffe. Fra stue-delen er det utgang til hage med ettermiddags- og kveldssolen. Det er mulig å få to soverom på dette planet (se stiplet linje på plantegningen). Velger dere bare å ha et soverom, blir det en trivelig sittekrok med utsikt til hagen. Det er også mulig å legge opp til wc på bod hvis ønskelig mot tillegg i pris. 

Enkelt opparbeidet tomt med terrasse og klargjort for plen og beplantning. Medfølger også en carport samt gruset tun med gode parkeringsmuligheter. 

Eiendommen har en rolig og sentral beliggenhet i et etablert boligområde i Skomrak. I området er lekeplasser, fotballbane og volleyballbane. Flotte turområder og kort vei til badevann - både ferskvann og sjøen. Kort avstand til alle nødvendigheter som skole, barnehage samt sentrum.

Lave omkostninger ved kjøp - det beregnes kun dok. avgift av tomteverdi!

Standard

Boligene leveres med god innvendig standard. De får balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Stua får stålpipe med vedovn av type Lotus Prestige Basic. Flislagt baderomsgulv med vegghengt toalett. Alle gulv unntatt våtrom levers med hvitpigmentert 3-stavs parkett fra Kährs. Kjøkken og garderobe leveres fra valgfri levereandør og er inkludert med kr. 80 000,-.

Beliggenhet

"Lyngdal er et sted hvor innbyggerne har lang tradisjon for å ta vare på hverandre og stille opp for hverandre og lokalsamfunnet," sier ordfører Jan Kristensen på kommunens hjemmeside. Og folk trives i Lyngdal.
For barna er det trygge og gode oppvekstvilkår. Kommunen har fire kommunale barneskoler og en kommunal ungdomsskole. I tillegg er det en privat barne- og ungdomsskole. For de større barna er det både offentlig og privat videregående skole.
I Lyngdal sentrum er det aktiviteter hele året. Konserter, festivaler, teater og en mengde andre arrangementer. Med den store og nye Handelsparken som ligger ved E39 og Sentrumsgården, Sandalsgården og Meierigården som ligger i sentrum får du alt du trenger. I gågaten i sentrum finnes spennende nisjebutikker.
Det er gøy å vokse opp og bo i Lyngdal. Sørlandsbadet byr på moro for store og små. En lang sommersesong gjør Lyngdal til et attraktivt reisemål, men de fastboende kan kose seg mad båt- og badeliv utenfor egen stuedør.
For de turglade er det en mengde turmuligheter, nærmest ligger populære turløypa "månen" med flott utsikt over Lyngdalssletta og Rosfjord. Syklistene finner sykkelstier både på asfalt og offroad.
Det er mange gode grunner for å bo i Lyngdal.
Det er kort avstand til alle nødvendigheter som skole, barnehage og nærbutikker. For barna på Skomrak er det kommunal skoletransport.
For fritidsaktiviteter er det kort vei til badevann - både ferskvann og sjøen.
I tillegg er det kort vei til en rekke tur-områder med flott utsikt over Lyngdal. Skomrak inneholder gode, oppgraderte lekeplasser og du finner også fotball- og volleyballbane i boligfeltet.

Adkomst og område

Følg Rv. 410 som går over i Rv. 552. Ta til høyre inn i Skomrakfeltet og følg Solheiveien, sving så til høyre inn på Øykjestøveien og tomten kommer på venstre side. Tomtern ligger i et veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

Areal

Boligene er like store, men speilvendte. Totalt areal pr. bolig:

 • Bra/ P- rom: 115/ ca. 108 kvm
 •  
 • Underetasje: ca 46 kvm BRA
 • Hovedetasje: ca 69 kvam BRA

Følgende rom inngår i primærareal:

 • Underetasje: Hall, to soverom og bad. 
 • Hovedetasje: Stue/ kjøkken, to soverom/evt 1 sov og 1 ekstra stue, gang og bod/evt WC.

Det presiseres at dersom man ønsker wc kommer dette som et tilvalg. Konf. megler for pris på dette.

Arealer er hentet ifra vedlagte tegninger i salgsoppgaven. Mindre avvik på størrelse må påregnes.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og avtalen skal redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperen kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer kjøpesummen med mer enn 15 %.

Tomten

Tomten er enkelt opparbeidet med gruset tun, gode parkeringsmuligheter. Hagearealer blir planert med stedlige masser, beplantning/plen blir ikke lagt. Tomten blir felles for boligene/sameie og den er på totalt 753,2 kvm.

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Turterreng
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Torstein Hellestø
Torstein Hellestø
daglig leder
Tlf
99544665
Aktiv Eiendomsmegling AS
Telefon
99544665
E-post
Adresse
Fiboveien 2A, 4580 Lyngdal