Store eneboliger med storslagen utsikt
Romslig stue
Vedovn i stuen gir både kos og varme
Kort vei til turområder i aboreet
Storslagen utsikt
Sviland

Øvramarka 25

Nøkkelinformasjon

Pris
5 095 000
Antall soverom
4
BRA
197 m²
P-rom
187 m²
Eierform
Selveier
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Fritt og godt på Sviland

På Sviland bor du med naturen tett på. Likevel er det enkel vei til det meste. Det er grei ogt køfri adkomst til E39. Skal du til Sandnes, er det ca 6 km avstand. Greit å sykle og med bilen er det ikke mange minuttene til Sandnes. Velger du kollektivtransport stopper bussen like ved huset.

Skole og barnehage

Sviland Barneskole ligger i gangavstand fra Øvramarka. Når barna kommer til ungdomsskolealder er Øygard ungdomsskloe den nærmeste. Nærmeste barnehage er Sviland FUS barnehage.

Store tomter

De to eneboligene skal bygges på store tomter. Begge er over 500m2 og har god uteplass både mot sør og vest. Det gir muligheter for å nyte soltimer og uteliv. Beliggenheten i det skrånende terrenget gir optimal tilgang til den flotte utsikten mot øst og sør.

Tidløst moderne og fleksible løsninger

Deseignet er oppbygget med asymetrikse tak og moderne bruk av vinduer. GBoligene har store vinduer mot sør og øst. Garasjen som har pulttak, ligger lavt i terrenget.

Boligene er planlagt med felksibel bruk av de ulike rommene i etasjen. Har familien bruk for mange soverom? Her er det mulighet for inntil 6 soverom, eller hva med for eksempel arbeidsrom, loftssue, lekerom eller bibliotek?

Hybelen i underetasjen gir også valgfrihet. Den kan brukes som soverom, hagestue, aupair-leilghet eller startblig for barna i familien etter hvert som de vokser til.

God standard

 • Boligene leveres med god innvendig standard
 • Kjøkken og garderobe er levert av den lokale produsenten Bjerks Trevare
 • Alle gulv unntatt våtrom  leveres med hvitpigmentert 3-stavs parkett fra Kährs
 • Baderommene er flislagte med vegghengte toaletter
 • I stuen leveres stålpipe med vedovn av type Lotus Prestige Basic
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres komplett

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Peis/ildsted
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
salgsleder Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
salgsleder
Tlf
41 42 60 40
Nordbohus Sandes AS
Telefon
51978020
Adresse
Kvålkroken 4