2 store eneboliger

2 flotte eneboliger

Austrått bydel består nesten bare av boliger, og er et attraktivt sted å bo. Det er kort veg til Sandnes sentrum og enkel tilkomst til E39. Barnehager og skoler er i kort gangavstand for de fleste.

Odins gate ligger rett ved Austrått skole. Det er en fredelig og godt etablert del av bydelen med gang­avstand til sentrum. De to eneboligene Nordbohus har for salg, bygges i et veletablert strøk. Det er ikke hverdagskost i så sentrale områder av Sandnes!

Arkitekturen på boligene er moderne, med elementer som gir et tidløst utseende.
Fasadene består av en miks av trekledning og mur (STO-puss), som gir en spennende effekt. Med mulighet for fire soverom, er dette et hus familien kan vokse i.

Den sørvestvendte terrassen  med utgang fra stuen blir en herlig uteplass.

Odins gate – sentralt og attraktivt

Bare rusle ned til Sandnes. Bilen kan få stå. Enten det er shopping, en konsert eller et hyggelig restaurantbesøk, er det en fin spasertur ned til Sandnes. Solrikt og fredelig ligger Austrått.

Austrått bydel har flere barnehager og to barneskoler; Austrått skole og Iglemyr skole. Midt mellom de to skolene ligger Høyland Ungdomsskole. Fra Odins gate er det trygg skolevei, enten ungene skal til den ene eller andre skolen. Austrått har også ny flott svømmehall.

Når videregående utdanning står for tur, er både Gand videregående skole og Vågen videregående skole kun en rask sykkeltur unna.

 

Tur og fritid

Austrått er et glimrende utgangspunkt for mange flotte turer. Enten du sykler, løper eller går, er det masse gode turer å velge mellom.

Austrått IL driver med fotball, håndball, volleyball, rulleskøyter og allidrett, og er et knutepunkt i aktivitet for både barn og voksne.

God standard

  • Boligene leveres med god innvendig standard.
  • Kjøkken og garderobe er levert fra den lokale produsenten Bjerks Trevare.
  • Alle gulv unntatt våtrom leveres med hvitpigmentert 3-stavs parkett fra Kährs.
  • Baderommene er flislagt og har vegghengte toaletter.
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres komplett.

Godt utnyttet

I utgangspunktet er boligene planlagt med fire soverom. Vi finner tre av soverommene i underetasjen. Her er det også bad, en god bod og et praktisk vaskerom med direkte utgang til garasje. Dersom familien ikke trenger så mange soverom, kan man gjerne bruke det ene til kjellerstue – eller hvorfor ikke innrede ditt eget treningsrom?

På hovedplan er det en romslig stue- og kjøkkenløsning. Det er godt lysinnfall i rommet, med gjennomgående lys. Foreldresoverommet ligger skjermet fra resten av etasjen med en liten gang.

I garasjen blir det plass til både bil, sykkel og det som trengs av utstyr i hverdagen.

Bolig A

1. etasje:

Inngang, hall/trapp, gang, 2 boder, hagestue, 3 soverom, bad, WC og vaskerom

Garasje

BRA 93.9 m2

 

2. etasje:

Åpen stue-/kjøkkenløsning, soverom med walk-in, bad, gang, trapp

Terrasse

BRA 85.6 m2

Bolig B

1. etasje:

Inngang, hall/trapp, gang, garderobe, bod, hagestue, 3 soverom, bad, WC og vaskerom

Garasje

BRA 99.6 m2

 

2. etasje:

Åpen stue-/kjøkkenløsning,  soverom med walk-in, bad, gang, trapp

Terrasse

BRA 87.9 m2

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

 

Ingen budrunder
Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisenvesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

 

Ingen oppussing
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

 

Lave bokostnader

Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

 

Fem års reklamasjonsrett

Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Om Nordbohus

Nordbohus har kontorer over hele landet og kjedekontor i Trondheim. Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Vår visjon er å ha de mest fornøyde kundene.

 

Nøkkelinformasjon

Priser
Klar for maler/parkett: 8 450 000 til 8 750 000
Antall rom
4 soverom
Areal
BRA 223 og 231kvm
Adresse
Odins gate 8
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
2

Ta kontakt for mer informasjon

Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
daglig leder/salgsleder
41426040
Meld interesse her
Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
daglig leder/salgsleder
41426040
Nordbohus Sandnes AS
Telefon
Adresse: Kvålkroken 4, 4323 Sandnes

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18