Leilighet 7

Nøkkelinformasjon

Pris
6 728 000
Antall soverom
3
BRA
134 m²
P-rom
121 m²
Balkong
16 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Etasje
2.

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt

Leilighet nr 7

Nye leiligheter på denne størrelsen er sjelden vare! Her er stue/kjøkken på hele 57 kvm. En solrik, vestvendt balkong blir fort en favorittplass når været tillater det. Fra leiligheten er det også utsikt mot Gandsfjorden og Sandnes.

Leiligheten har tre store soverom, en romslig hall, stort bad, gjestetoalett og stort vaskerom gir en sum av kvaliteter du vil sette stadig mer pris på etter som tiden går.

Alt er på ett gulv. Enkelt, trinnløst og praktisk.

.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

 • Lav dokumentavgift - Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
 • Ingen budrunder - Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.
 • Ingen oppussing - Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
 • Lave bokostnader - Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.
 • Fem års reklamasjonsrett - Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Trivelig uteområde

Bygget vil bli seksjonert, og hver leilighet blir tildelt sitt eget seksjonsnummer. Uteområdet rundt bygget er felles for alle som bor der, bortsett fra leilighetene i første etasje som har sin egen private hage, avgrenset med hekk. Resten av leilighetene har vestvendte, solrike balkonger/terrasser.

På fellesområdet blir det en liten lekeplass. Hagearealer opparbeides i henhold til egen utomhusplan.

Godt naboskap er gull verdt. Det skaper trivsel og trygghet. Å ha felles møtesteder der man kan slå av en prat er viktig for å bli kjent.

Sammen med kjekke naboer er felles dugnader en fornøyelse. Gjerne avsluttet med kake - eller hvorfor ikke ha en felles grillfest?

 

Friluftsliv på Ganddal, byliv i Sandnes

Ganddal, med de flotte turmulighetene langs Stokkelandsvannet og Storånå, gir alle muligheter for et aktivt friluftsliv. For byliv og urbane opplevelser er Sandnes sentrum i gangavstand. Vil du kose deg med et bedre måltid, er restaurantutvalget i Sandnes stort og voksende. Her får du alt, fra tradisjonelt norsk til gourmet eller eksotisk. Finn favorittrestauranten din når det er 100-ugå!

Enkelt og greit

Lunde Panorama ligger ved Hoveveien, nær knutepunktet fra Ganddal til E39. Like utenfor stopper bussen til og fra Sandnes flere ganger i timen. Enkelt å dra til Sandnes, greit om du skal videre med tog eller en annen buss.

 

Turområder du aldri blir lei av.

Lunde er et fantastisk utgangspunkt for korte og lange turer. Det er kort vei til idylliske Stokkelandsvannet. Her er et yrende fugleliv. Har du med noe gammelt brød, flokker fuglene seg kjapt for å få sin bit av godsakene.

Stien rundt vannet er lett å gå, sykle og løpe, og blir flittig brukt.

Bogafjell er et turområde som bare må oppleves. Her er et stort nett av turstier, fra brede grusveier til små stier. Du kan rusle i timevis på stadig nye steder. Ta med niste og bruk dagen!

Profilbilde, salgsleder, Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
daglig leder/salgsleder
41426040
Nordbohus Sandnes AS
Telefon: 51978020
Adresse: Kvålkroken 4

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten