Attraktive leiligheter med kort avstand til både byliv og turområder

Enkelt og greit

Lunde Panorama ligger ved Hoveveien, nær knutepunktet fra Ganddal til E39. Like utenfor stopper bussen til og fra Sandnes flere ganger i timen. Enkelt å dra til Sandnes, greit om du skal videre med tog eller en annen buss.

Ganddal, med de flotte turmulighetene langs Stokkelandsvannet og Storånå, gir alle muligheter for et aktivt friluftsliv. For byliv og urbane opplevelser er Sandnes sentrum i gangavstand. Vil du kose deg med et bedre måltid, er restaurantutvalget i Sandnes stort og voksende. Her får du alt, fra tradisjonelt norsk til gourmet eller eksotisk. 

Nøkkelinformasjon

Priser
3 078 000 - 7 328 000
Antall rom
1-3
Areal
65,1-133
Adresse
Hoveveien 166
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
10
Antall ledige
8

Ta kontakt for mer informasjon

Profilbilde, salgsleder, Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
daglig leder/salgsleder
41426040
Meld interesse her

Kort vei til alt det kjekke

Lunde Panorama ligger ved Hoveveien, nær knutepunktet fra Ganddal til E39. Dette er et fantastisk utgangspunkt for fine spaserturer eller sykkelturer til mange av Sandnes sine flotte turperler. Ønsker du å kombinere turen med fine opplevelser i sentrum så skal du vite at Sandvedparken ligger få minutters gange fra Lunde Panorama. Sandvedparken leder deg direkte til sentrumskjernen i Sandnes, hvor shopping og hyggelige cafe-opplevelser forenes. Om du velger å reise kollektivt så stopper bussen like utenfor døren, og det er kort gå-avstand til togstasjonen på Ganddal.

Lunde er et fantastisk utgangspunkt for korte og lange turer. Det er kort vei til idylliske Stokkelandsvannet. Her er et yrende fugleliv. Har du med noe gammelt brød, flokker fuglene seg kjapt for å få sin bit av godsakene.

Stien rundt vannet er lett å gå, sykle og løpe, og blir flittig brukt. Bogafjell er et turområde som bare må oppleves. Her er et stort nett av turstier, fra brede grusveier til små stier. Du kan rusle i timevis på stadig nye steder. Ta med niste og bruk dagen!

 

Heis fra garasjen opp til egen inngang

Trapp eller heis? Hjem fra handleturen kan det være greit å parkere i underetasjen og ta heisen opp til leiligheten din. I det daglige kan trappene gi mulighet til litt ekstra trim... Underetasjen har parkering for bil og egen sykkelparkering. Det er også bod til hver av leilighetene. spennende planløsning. Stue/kjøkken er på hele 47 kvm, med hjørneløsning på kjøkkenet. Tre store soverom, en romslig hall, stort bad, gjestetoalett og stort vaskerom gir bokvalitet av høy klasse.

Alt er på ett gulv. Enkelt, trinnløst og praktisk.

 

 

Med plass for en liten familie

Bostart eller har du ikke ønske om så stor leilighet? I første etasje har vi to kjekke leiligheter som passer for en liten familie.

Begge leilighetene har hyggelig allrom med kjøkken- og stueløsning. Begge har utgang til uteplass/liten privat hage.

Leilighet 3 har ett stort soverom, leilighet 4 har ett stort og ett mindre soverom.

Friluftsliv på Ganddal, byliv i Sandnes

Ganddal, med de flotte turmulighetene langs Stokkelandsvannet og Storånå, gir alle muligheter for et aktivt friluftsliv. For byliv og urbane opplevelser er Sandnes sentrum i gangavstand. Vil du kose deg med et bedre måltid, er restaurantutvalget i Sandnes stort og voksende. Her får du alt, fra tradisjonelt norsk til gourmet eller eksotisk. Finn favorittrestauranten din når det er 100-ugå!

 

Leilighet 1, 5 og 8 (99,6m2)

I den sørlige enden av blokka ligger en romslig, kjekk leilighetstype. Stuen/kjøkkenet har vinduer både mot sør og vest, noe som gir en flott solrik løsning. Leiligheten i første etasje har utgang til en liten privat hage, Leilighetene i 2. og 3. etasje har balkong/terrasse.

Leiligheten har tre gode soverom. Trenger du ikke alle som soverom, er det greit å innrede et kontor, en liten ekstra TV-stue eller et arbeidsrom.

Alt er på ett gulv. Enkelt, trinnløst og praktisk.

Leilighet 2, 6 og 9 (119m2)

I midtre del av blokka er det en stor leilighetstype med spennende planløsning. Stue/kjøkken er på hele 47 kvm, med hjørneløsning på kjøkkenet. Tre store soverom, en romslig hall, stort bad, gjestetoalett og stort vaskerom gir bokvalitet av høy klasse.

Alt er på ett gulv. Enkelt, trinnløst og praktisk.

Leilighet 7 og 10 (134m2)

Nye leiligheter på denne størrelsen er sjelden vare! Her er stue/kjøkken på hele 57 kvm. En solrik, vestvendt balkong blir fort en favorittplass når været tillater det. Fra leiligheten er det også utsikt mot Gandsfjorden og Sandnes.

Leiligheten har tre store soverom, en romslig hall, stort bad, gjestetoalett og stort vaskerom gir en sum av kvaliteter du vil sette stadig mer pris på etter som tiden går.

Alt er på ett gulv. Enkelt, trinnløst og praktisk

Panoramautsikt

Nyt utsikten. Med fasade og uteplass mot vest, har du solen lenge. Nyt en vakker solnedgang. I disse leilighetene kan du glede deg over solen til sent på kveld.

Friluftsliv på Ganddal, byliv i Sandnes

Ganddal, med de flotte turmulighetene langs Stokkelandsvannet og Storånå, gir alle muligheter for et aktivt friluftsliv.

For byliv og urbane opplevelser er Sandnes sentrum i gangavstand. Vil du kose deg med et bedre måltid, er restaurantutvalget i Sandnes stort og voksende. Her får du alt, fra tradisjonelt norsk til gourmet eller eksotisk. Finn favorittrestauranten din når det er 100-ugå!

Trivelig uteområde

Bygget vil bli seksjonert, og hver leilighet blir tildelt sitt eget seksjonsnummer. Uteområdet rundt bygget er felles for alle som bor der, bortsett fra leilighetene i første etasje som har sin egen private hage, avgrenset med hekk. Resten av leilighetene har vestvendte, solrike balkonger/terrasser.

På fellesområdet blir det en liten lekeplass. Hagearealer opparbeides i henhold til egen utomhusplan.

Godt naboskap er gull verdt. Det skaper trivsel og trygghet. Å ha felles møtesteder der man kan slå av en prat er viktig for å bli kjent.

Sammen med kjekke naboer er felles dugnader en fornøyelse. Gjerne avsluttet med kake - eller hvorfor ikke ha en felles grillfest?

Kort beskrivelse

  • Boligene leveres med god innvendig standard.
  • Kjøkken og garderobe er levert fra Bjerks Trevarefabrikk.
  • Alle gulv unntatt våtrom leveres med hvitoljet 3-stavs eikeparkett fra Kährs.
  • Baderommene er flislagt og har vegghengte toaletter.
  • Behagelig, vannbåren varme i alle leilighetene.
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres komplett.
  • Heis fra TKS i bygget.
  • For mer informasjon, se detaljert prosjektbeskrivelse og romskjema.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

Ingen budrunder Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave bokostnader Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Dokumenter

Profilbilde, salgsleder, Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
daglig leder/salgsleder
41426040
Nordbohus Sandnes AS
Telefon
Adresse
Kvålkroken 4

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18