Nøkkelinformasjon

Priser
4 995 000 - 5 150 000
Antall rom
4
Areal
166
Adresse
Kydnamyrveien 25 - 31
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
2

Ta kontakt for mer informasjon

Bilde av Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
daglig leder/salgsleder
41426040
Meld interesse her

Lunt, solrikt og sentralt

Kydnamyrveien ligger lunt og godt, midt i Hommersåk. Avstanden til skole og barnehage er kort. Riska barnehage, Hommersåk skole og Riska ungdomsskole ligger i umiddelbar nærhet. Butikker og servicetilbud ligger også i gangavstand.

Hommersåk er et eldorado når det gjelder tur og rekreasjon. Kort vei til sjøen, mange fine sykkelruter, tur og trimruter. Det er også et engasjert lag- og foreningsliv i bygda, så her er det ikke problem å fylle fritida.

Her skal Nordbohus bygge fire kjekke eneboliger. Boligene er supre familieboliger, med inntil fire soverom. Planløsningen er effektiv og romslig, og de store vindusflatene skaper et lyst og trivelig innemiljø.

Et område i utvikling.

Ungene skal slippe å lete etter nye lekekamerater. I forlengelsen av området (Kalamyrveien) kommer det et nytt mindre boligfelt, så her blir det en god del nye familier som etablerer seg.

Kjekke familieboliger

Boligene har en praktisk og god planløsning. Dette er boliger der familien vil trives!

En romslig hall ønsker velkommen. I hverdagen vil nok den direkte inngangen til huset fra garasjen bli satt pris på. I underetasjen finner vi i tillegg til hallen to soverom, bad, bod og vaskerom.

Hovedetasjen er lys og luftig. Her finner vi kjøkken med god spise- og arbeidsplass, stue, to soverom og bad.

Tre av boligene har garasje bygd sammen med huskroppen. På garasjetaket leveres stor sørvendt takterrasse på 23 kvm.

God standard

 • Boligene leveres med god innvendig standard.
 • Kjøkken og garderobe er levert fra den lokale produsenten Bjerks Trevare.
 • Alle gulv unntatt våtrom leveres med parkett.
 • Badet er flislagt og har vegghengt toalett.
 • I stuen leveres stålpipe med vedovn av type Lotus Prestige Basic.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres komplett.

Hommersåk - en attraktiv beliggenhet

Hommersåk er en trivelig bydel i Sandnes. Her er alt man trenger av butikker og tilbud. Ved idylliske Vågen finner vi Bryggen senter. På en fin sommerdag er det rene sørlandsstemningen her, med et yrende båtliv.

Hommersåk har hurtigbåtforbindelse med Stavanger. Dette er en gunstig måte å komme seg til Stavanger på, og er populært blant pendlerne.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

 • Lav dokumentavgift: Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
 • Ingen budrunder: Du slipper hektiske budrunder.
 • Ingen oppussing: Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
 • Lave bokostnader: Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.
 • Fem års reklamasjonsrett: Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Om Nordbohus

Nordbohus har kontorer over hele landet og kjedekontor i Trondheim. Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Vår visjon er å ha de mest fornøyde kundene

Pris

4.995.000,- klar for maler og parkett

5 150.000,- nøkkelferdig

Dokumenter

Bilde av Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
daglig leder/salgsleder
41426040
Nordbohus Sandnes AS
Telefon
Adresse
Kvålkroken 4

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18