Midt i naturen, men likevel nært det du trenger
Boligene sett forfra
En dressin-tur på Ålgårdsbanen starter på Figgjo
Figgjoelva
Fine turområder i umiddelbar nærhet
Store vinduer, lys og utsikt

Kvednaholen 20b

Nøkkelinformasjon

Pris
4 155 000
Antall soverom
4
Fellesgjeld
0
Totalkostnad
4 155 000
Felleskostnader
0,-/mnd
BRA
152 m²
P-rom
136 m²
Balkong
18 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

2 romslige familieboliger

I et fredelig, etablert boligmiljø sentralt på Figgjo skal vi bygge to kjekke eneboliger. På den sørvest-vendte tomten blir det lunt og gode solforhold.

Moderne arkitektur Boligene har moderne arkitektur med god utnyttelse av tomt og boareal. Garasje leveres som tilvalg.

Boligene har sentral beliggenhet, med trygg og kort skolevei for barna. Figgjo barneskole ligger mindre enn 10 minutter gange unna. Det er ny barne- og ungdomsskole (klasse 1 - 10) som stod ferdig til skolestart 2019.

Trivsel og humør på Figgjo På en spørreundersøkelse til alle innbyggere i Rogaland for noen år siden, skåret Figgjo høyest på trivsel av alle bydelene i Sandnes. Blant annet kom det fram at ingen ler mer og oftere enn folk på Figgjo.

Lyst og trivelig

Fire soverom - eller tre soverom og hagestue? Valget er ditt. Boligen har inngang på hovedplan (1. etasje) Stuen og kjøkkenet er sør-vest vendt, med store glassflater mot den flotte utsikten. Se mot Åslandsnuten eller Figggjoelva - her er utsikten alltid skiftende og levende.

En romslig og praktisk kjøkkendel med utgang til terrasse legger til rette for hyggelige måltider både inne og ute. Om sommeren har du solen lenge på terrassen.

I underetasjen er det to soverom og en hagestue. Her finner vi også bad, bod/vaskerom og bod. Hagestuen kan gjøres om til soverom om man ønsker det.

Garasje er tilvalg.

God standard

 • Boligene leveres med god innvendig standard.
 • Kjøkken og garderobe er levert fra Bjerks Trevarefabrikk
 • Alle gulv unntatt våtrom leveres med hvitpigmentert 3-stavs parkett fra Kährs.
 • Baderommene er flislagt og har vegghengte toaletter.
 • I stuen leveres stålpipe med vedovn av type Lotus Mondo 1.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres komplett.

Innhold

 • Underetasje: Gang/trapp, 2 soverom, vaskerom, bad, hagestue og bod
 • 1. etasje: Stue/kjøkken, hall/trapp, bad, soverom og bi-inngang/bod
 • Underetasje:   BRA 73,1 m2
 • 1. etasje:         BRA 78,7 m2
 • Sum:    BRA 151,8 m2

En bydel med nærhet til alt du trenger

For mange år siden flyttet folk til Figgjo på grunn av at de hadde arbeidsplassen sin der. Det vokste fram et godt miljø preget av samhold og patriotisk stolthet. Et aktivt idrettslag har fostret både fotball- og skiskytterprofiler.

Etter at de fleste industriarbeidsplassene har forsvunnet fra bydelen, er fremdeles sterk identitet og tilhørighet til Figgjo et fellestrekk hos de som bor der. Man trives, rett og slett. Det man trenger er nært. Nært nok, i alle fall. Det er lett å flytte seg over kommunegrensen til Ålgård for shopping. Ellers er turen til Sandnes sentrum eller Bryne ikke lang. Men mange støtter opp om den lokale Joker-butikken. Butikken ligger der den har ligget i mer enn 100 år. Den drives av 4. generasjon, og er et miljøelement og treffpunkt for folk i bydelen.

Et aktivt idrettslag gir et bredt og godt tilbud til alle. Antikkmessa på Figgjo har til og med fått sin egen sang. Det er fine turmuligheter både like utenfor stuedøra og i nærmiljøet.

Pris

Bolig med uinnredet underetasje - klar for maling/parkett: 4 155 000,- Boligen leveres med alle funksjoner på et plan - så her er det mulig å spare penger på å innrede deler av boligen selv.

Hele boligen klart for maling/parkett: 4 290 000,-

Nøkkelferdig: 4 440 000,-

Det er mange fordeler med å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift  Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

Ingen budrunder  Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing  Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave bokostnader  Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett  Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
salgsleder Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
daglig leder/salgsleder
Tlf
41426040
Nordbohus Sandnes AS
Telefon
51978020
Adresse
Kvålkroken 4