Store eneboliger med mulighet for hybel
Romslig stue med god utsikt og ovn for kalde vinter-dager
Gode turmuligheter i nærområdet
Boliger som passer for aktive familier
Sviland
Storslagen utsikt

KUN 1 igjen: Moderne arkitekttegnet enebolig med mulighet for hybel, gode solforhold og flott utsikt!

Nordbohus Sandnes AS har vunnet en prosjektkonkurranse utlyst av Sandnes tomteselskap og har nå bare 1 stor og moderne enebolig med mulighet for hybel på Sviland igjen.

Boligene er arkitekttegnet i hos arkitektene To-Ark. Boligene har en landlig beliggenhet med gode solforhold og en nydelig utsikt, og naturen like utenfor døren. Både utforming og pris var et viktig virkemiddel i konkurransen, siden det kommunale selskapet ønsker å stimulere unge førstegangsetablerere til huskjøp.

Luft, rom og utsikt

Planløsning

I underetasjen kommer vi inn i en romslig entré. Eget vindu ved siden av hoveddør gir gode lysforhold inn i gangen. Fra den romslige hallen går det trapp opp til neste etasje.

Fra hallen er det også adkomst til egen liten hybel, wc, stor bod, og et eget vaskerom med sluse direkte inn i en romslig garasje.

Første etasje har stor, åpen stue- og kjøkkenløsning. I en egen nisje er det plass til TV. Kjøkkenet som er plassert sentrisk i planen, gjør at spiseplassen enten kan være i den delen av boligen som har utgang til uteområdet mot sør, eller i området som har utsikt mot sør og øst. I denne etasjen har man også mulighet for å lage et ekstra soverom.

Andre etasje har plass til fire soverom og et stort bad. Her kan det ene soverommet gjerne brukes til stue, for her er dør ut til hageområdet mot vest. Her blir det en fin plass å nyte kveldssolen.

Den fleksible løsningen i de ulike etasjene gir familien stor grad av valgfrihet.

Beliggenhet

Øvramarka 25 og 27 ligger i enden av blindveg, fritt for gjennomgangstrafikk. Det gjør området til et trygt og godt sted å bo.

Boligene ligger landlig, men likevel sentralt til. Skole og barnehage ligger like ved boligene og idrettsanlegg er en kort spasertur unna. Kjøreturen til Sandnes sentrum er unnagjort på ti minutter hvor man finner et stort shoppingutvalg på bl.a. Maxi kjøpesenter, Bystasjonen og i Langgaten. Det er heller ikke lange avstander til Kvadrat og IKEA.

På Sviland bor du landlig, trygt og godt. Å bosette seg i en bydel som skal vokse og gro er spennende - nye bomiljø og infrastruktur utvikler seg i takt med nye vennskap. 

Naturen som rammer inn Sviland er betryggende, den gir ro og utfoldelse for store og små. Vedafjell, Hagafjell og Sygno er populære turmål fra leiligheten din på Soltunet. De godt tilrettelagte turveiene i Arboretet og Melshei gir fargesprakende opplevelser i samspill med skiftende årstider. Skole, barnehage, BMX-bane og fotballbane er like i nærheten.

Adkomst

Følg Noredalsveien fra Hana og ta til høyre opp mot Sviland og Arboreet på Svilandveien. Følg veien og ta første til høyre inn Skårlandsveien ved det nye boligfeltet. Øvremarka er så første til venstre, og boligene som skal bygges ligger helt innerst i blindveien.

Betalingsbetingelser

Gunstig betalingsplan med kun 10% av kjøpesum ved kontraktsinngåelse og resterende 90% + omkostninger før overtakelse.

(Vi gjør oppmerksom på at ved egeninnsats fra kjøper må 90% av kjøpesummen innbetales før kjøper starter på egeninnsatsen, og resterende 10% + omk. før innflytting.)

Lave omkostninger, kun 2,5% av tomteverdi + off. gebyrer.

NB! Prisene i annonsen forutsetter bolig med uinnredet hybel-del samt klargjort for egeninnsats, (maler og gulvleggerarbeid). 
For komplett prisliste inkl. nøkkelferdige boliger og tilvalg, ta kontakt på telefon eller epost i dag.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
salgsleder Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
salgsleder
Tlf
41 42 60 40
Nordbohus Sandes AS
Telefon
E-post
ingunn.vika@nordbohus.no
Adresse
Kvålkroken 4