Enebolig 50 meter fra vannkanten?

I enden av Jærbueveien på Ålgård har vi for salg 2 eneboliger med god plass til familier med barn. Her bor dere midt i naturen med turstier like utenfor inngangsdøren, egen sti ned til Fjermestad vannet gir muligheter for et morgenbad, eller hva med å sette ut en kajakk og padle en tur etter arbeidstid? Tomten grenser til LNF-område som blir til en flott akebakke for store og små når snøen legger seg. 

Selv om dere bor midt i naturen er det sentralt og med kort avstand til det meste. Det er ikke mer nn 15 minutters gang ned til Ålgård sentrum. Kongeparken er heller ikke langt unna.

Jobb i Stavanger eller Sandnes? Da er det ekstra fint å kunne dra hjem til en kopp kaffe på takterrassen og nyte utsikten over Fjermestadvannet.

Denne utsikten kan bli din
Utsikt over Brunnvigå
Når snøen legger seg blir dette en fin akebakke
Snøklokker
Et morgenbad når temperaturen stiger?
Stien ned til vannet er et eventyr av planter og trær
Turstien starter like utenfor døra
Himmelen er høy over Jæren

Nøkkelinformasjon

Priser
5 790 000 - 5 990 000
Adresse
Jærbuveien 9, 4330 ÅLGÅRD
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
2
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

  • Lav dokumentavgift: Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
  • Ingen budrunder: Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.
  • Ingen oppussing: Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
  • Lave bokostnader: Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.
  • Fem års reklamasjonsrett: Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Om Nordbohus

Nordbohus har kontorer over hele landet og kjedekontor i Trondheim. Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Vår visjon er å ha de mest fornøyde kundene

Priser

Bolig 1 inkl enkel garasje

Klar for maling og parkett: 5 790 000,-

Nøkkelferdig bolig: 5 990 000,-

 

Bolig 2 

Klar for maling og parkett: 5 790 000,-

Nøkkelferdig bolig: 5 990 000,-

Garasje er tilvalg

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
salgsleder Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
salgsleder
Tlf
41426040
Nordbohus Sandnes AS
Telefon
E-post
ingunn.rebnord@nordbohus.no
Adresse
Kvålkroken 4, 4323 Sandnes