Moderne enebolig i kjede på Lura

Moderne familieboliger med sentral beliggenhet
Kjøkken og spiseplass innbyr til sosiale sammenkomster
2 store eneboliger med terrasser og garasjer
Turstien langs Gandsfjorden er ikke langt unna
Store vindusflater gir mye lys i oppholdsrommene

Romslige, moderne eneboliger i kjede med stor terrasse og garasje. Boligene er på hele 232 BRA og går over 3 etasjer. Med 4 (5)  soverom, 2 stuer, 2 bgad og stor garasje er her kelig plass til både famile, venner og aktiviteter. Boligene har store vindusflater som gir godt lys i oppholdsrommene og fra stuen i 2. etasje er det utgang til stor terrasse og hagen.

Boligene ligger i et attraktivt og etablert område uten gjennomgangstrafikk. Her kan du leve det gode liv i et barnevennlig område med gode solforhold. Et steinkast unna har du Myklabergskogen, et flott friareal. Det er kort vei til barnehager, skoler, idrettsanlegg og bydelshus hvor veien går langs trygge bakgater via boligområdet. Du har umiddelbar nærhet til servicetilbud og shoppingmuligheter som Ikea, Kvadrat og Tvedt senteret ligger kun noen minutter fra boligområdet. Sentral beliggenhet i forhold til Stavanger, Sandnes og Sola. Like nedenfor boligene finner du en flott gang- og sykkelvei som kan benyttes helt inn til Stavanger. Kollektivtilbudet i området er meget godt, og nærmeste busstopp finner du kun 200 meter unna boligene.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Salgsleder Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
salgsleder
Tlf
41 42 60 40
Nordbohus Sandnes AS
Telefon
51978020
Adresse
Kvålkroken 4