Bolig 1 og 2 , begge med carport
Bolig 3, 4 og 5 leveres med carport
Oversikt over tomtene
Åpen kjøkken- og stueløsning i bolig 3, 4 og 5
Tomtene ligger i et etablert boligområde
Flotte turmuligheter
Luftig kjøkken- og stueløsning i bolig 1 og 2
Sentralt i Verdalen med kort vei til fritidsaktiviteter
Midgardsormen over Frøylandsvatnet
Landlig og sentralt i Klepp
Aktivitetstilbudene er varierte
Kort vei til jærstrendene
Plantegning bolig 1
Plantegning bolig 2
Plantegning bolig 3, 4 og 5 1. etasje
Plantegning bolig 3, 4 og 5 2. etasje

5 moderne boliger i et trygt og familievennlig område

Med utsikt mot turområder og Hålandsfjellet, ligger Leitevegen 3 på toppen av familievennlige Verdalen. I skjæringspunktet mellom by og land er veien kort til både natur og shopping. En fin spasertur tar deg til Jærhagen med sine kafeer, restauranter og spennende utvalg av butikker. Når du først har tatt turen til Klepp sentrum, kan du låne med deg bøker fra biblioteket eller unne deg noe ekstra godt fra slakter Håland. Her finner du også Skyland Trampolinepark hvor både barn og voksne kan utfordre seg akrobatisk!

Fra boligen er det kort vei til flere barnehager, Bore skule og Bore ungdomsskule. Sørhellet barnehage ligger snaut ti minutters gåavstand fra boligene uten at du trenger å krysse en eneste trafikkert gate.

For de som er interessert i organisert idrett og trening, finnes mange muligheter. Idrettslagene Voll IL og Klepp IL tilbyr blant annet fotball, håndball, turn og svømming. Du finner også flere treningssentre på Klepp.

Ønsker du å reise kollektivt, er det hyppige bussavganger. Det går blant annet buss til Klepp Stasjon som korresponderer med togavgangene på Jærbanen. Du kan ta buss til både Sandnes, Sola, Klepp og Bryne, og flybussen tar deg til Stavanger lufthavn, Sola. Det er godt tilrettelagt for sykling i hele området.

Nøkkelinformasjon

Priser
Klar for maler eller nøkkelferdig? Priser fra 4.145 000 - 4.990 000
Antall rom
3 eller 4 soverom? Valget er deres!
Areal
Fra 115,5 - 139,3 m2
Adresse
Leitevegen 3, 4351 KLeppe
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
5
Antall ledige
2
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Bolig 1 og 2, begge med carport

140 m² fordelt på 2 etasjer gir mange muligheter. Det er deres familiesituasjon som vil avgjøre om de 4 soverommene også åpner for et hjemmekontor, hobbyrom eller treningsrom. Med en luftig og åpen kjøkken- og stueløsning ligger alt til rette for hyggelige øyeblikk.

Like utenfor døren står bilen godt parkert i carporten.

Dette er 2 flotte eneboliger med moderne arkitektur i et etablert og godt boligområde.

 

Bolig 3, 4 og 5 leveres med carport

I disse boligene på 115,5m² kan du våkne til en fantastisk utsikt utover jordene mot nord og øst. Fra carporten går du tørrskodd rett inn i entre, eller med hageredskapene direkte inn i en av bodene. 2 boder gir mange muligheter for deg med mange hobbyer eller praktiske ferdigheter. Uteområdet til boligene er i retning sørvest. Her kan man nyte gode dager med sol og grill-kos.

Med åpen stue- og kjøkkenløsning på ca. 30 m² ligger alt til rette for et godt lag. 3 eller 4 soverom? Valget er deres.

Flotte turmuligheter

Det mangler ikke på muligheter for den friluftsinteresserte. I gangavstand finner du idylliske Kleppeloen, med sine turløyper, grillplasser for hele familien, lekestativ og treningsapparater. Ta med minstemann på en trilletur under trekronene, mat sauene, eller jogg en tur på kveldstid langs de belyste turstiene.

En behagelig sykkeltur mot vest ligger Borestranden, en av de flotteste strendene i landet. Nyt late dager i sola om sommeren og hør drønnet av bølgene om høsten. Her møter du turgåere, badere, joggere, kitere og surfere i alle aldre.

I omtrent samme avstand mot øst ligger et annet yndet turomåde; Frøylandsvatnet og den skulpturelle broen Midgardsormen som slynger seg over vannet.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

Ingen budrunder Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt.

Ingen oppussing Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave bokostnader Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett  Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Om Nordbohus

Nordbohus har kontorer over hele landet og kjedekontor i Trondheim. Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Vår visjon er å ha de mest fornøyde kundene.

Dokumenter

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Salgsleder Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
salgsleder
Tlf
41426040
Uten bilde
Nordbohus Sandnes As
Telefon
E-post
ingunn.rebnord@nordbohus.no
Adresse
Kvålkroken 4, 4323 Sandnes

Forhandler

Nordbohus Sandnes AS

Gå til forhandlersiden