Kodlidalen - landlig, høyt og med utsikt, men likevel kort vei til sentrum

Tomter med kort vei til idrettsanlegg, skole, barnehage og busstopp og med den nye tunellen er ikke veien lang ned til sentrum heller.

Kodlidalen boligfelt har god variasjon av boliger og nå som infrastrukturen er på plass og de første boligene er klare for innflytting er det lettere å se for seg at dette blir en fin plass å bo for flere generasjoner og et sted det er fint for barn å vokse opp. Landlig, men likevel nært det meste.

At det å bo så pass høyt også gir utsikt nedover dalen, er heller ikke et minus.  

Mange fritidsmuligheter

Området byr på flere flotte turområder som passer enten familien vil på søndagstur eller noen ønsker seg en treningsøkt. Hva med toppen av Kodlifjell,  Håfjell eller en tur til Flassavatnet? Her er både fjelltopper, skog og vann med sandstrand. Om vinteren er det gode muligheter for en skitur i oppkjørte løyper i Brekko

Gjesdal er også kjent for sitt store utvalg av fritidsaktiviteter for små og store med etablerte idrettslag og stor kultur-aktivitet. Gjesdal Idrettspark er bare en kort gåtur unna. 

 

Kort og enkel vei til Ålgård sentrum

Den nye tunellen sørger for enkel og rask adkomst til E39 og jobb eller hytte, og i Ålgård sentrum er det et rikholdig utvalg av butikker og spisesteder i tilknytting til torget med bystrand, skaterampe og lekeapparater for barn i alle aldre. 

Nye bedrifter på Skurve gir stadig flere arbeidsplasser, med enkel adkomst uten kostbare bomveier.

Bilde av Asgaut Kalsås
Asgaut Kalsås
salgsleder/daglig leder
41426040
Nordbohus Sandnes AS
Telefon
Adresse
Kvålkroken 4

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18