Nordbohus i Mysen sikter mot nye høyder

Fra venstre: Tommy Rakstad, Stian Moursund fra Nordbohus kjedekontoret og Stian Solheim

RS Tømrerservice i Mysen er en del av Nordbohus og opplever god vekst. Nå sikter de mot nye høyder fra sine lokaler i Folkenborgveien 56.

– Vi har hatt en fin vekst de siste årene. Det kan vi takke fornøyde kunder for som har anbefalt oss videre for, forteller Tommy Rakstad, daglig leder i Nordbohus RS Tømrerservice.

God service og god kvalitet skal Nordbohus RS Tømrerservice helt klart fortsette med. Som en del av Nordbohus kan de nå tilby 28 eneboliger, 1 500 hus fra Nordbohusarkivet – og alle hus du kan tenke deg fra Nordbohus sine egne arkitekter.

– De fleste i vårt område drømmer om å bo i rekkehus eller enebolig når de er klare for å etablere seg. Nå kan vi tilby et godt og variert utvalg av boliger og kan fortsatt tegne og bygge noe helt unikt, sier Tommy Rakstad.

samspill_ext_1185_web.jpg
Eneboligen Samspill er en av de store nyhetene fra Nordbohus i år, og er allerede svært etterspurt.

Hva koster det egentlig å bygge et hus i Mysen?

Opprett en bruker, logg deg inn, velg hus og gjør tilpasninger – så får du opp din lokale og nøkkelferdige pris her i Mysen.

Opprett «Min side»

Om du ønsker litt inspirasjon, ta en titt på våre hus, eller avtal et møte med oss.

Større ressurser er positivt

Nordbohus har forhandlere over hele landet, mer enn 30 års erfaring og har nå også Mestergruppen i ryggen som Nordbohus sin nye eier.

– Mestergruppen representerer mange merkevarer og gjør at vi får enda større ressurser bak satsingen på kjedenivå, noe som er bare positivt for oss som forhandler, sier Tommy Rakstad.

Finn din pris på alle våre eneboliger

Du finner lokal og nøkkelferdig pris for alle våre eneboliger på nettsiden.

– «Bygd for å vare» er et slagord vi kan gå god for. Vi hjelper deg gjerne i gang og i hvert fall helt i mål med byggeprosjektet, avslutter Tommy Rakstad med et smil.

Kontakt oss