Kjøpte ny enebolig i populære Årølia i Molde

Den nybygde eneboligen i Årølia i Molde fanget oppmerksomheten til Kenneth Lågeide og hans samboer Malene Waage Skår da de var på jakt etter ny enebolig. De ønsket seg et helt nytt hus med sentral beliggenhet, og det fant de.

Høsten 2019 flyttet Kenneth og Malene inn i drømmeboligen. Boligen ligger på en høyde og har den lett gjenkjennelige Møre Royal-bordkledningen. Noe Kenneth er svært fornøyd med.
– Det at huset var kledd i Møre Royal gjør at huset ikke har behov for å males de første årene, noe jeg så på som et stort pluss, forteller han. 

Moderne hus med gode romløsninger
I tillegg til at huset har et fint og moderne design, har huset også gode romløsninger.
– Vi liker godt hvordan kjøkkenløsningen er, det er også et pluss at det er høyt under taket på stuen. Dette gir en følelse av at rommet er større, enn om taket skulle hatt vanlig takhøyde. Vi liker også baderomsløsningene svært godt, 
sier Kenneth.  

Kort vei til det meste 
For en småbarnsfamilie er det ideelt med kort vei butikker og barnehage.
– Vi liker området huset er satt opp, og ikke minst at det er kort vei til både barnehage og nærbutikk. Det er også planlagt at det skal bygges en barneskole like ved, forteller han.  

De største fordelene med huset 
Det er ingen tvil om at minimalt med vedlikehold var i fokus hos Kenneth.
– De største fordelene med huset var helt klart at det er minimalt med vedlikehold pga bordkledningen på huset i tillegg til at huset var helt nytt da vi flyttet inn i 2019, sier han.  

Fokusområder for ny bolig
Alle har kriterier for hva et huset skal ha. Dette hadde også Kenneth og Malene.
– Når vi var på husjakt hadde vi satt oss noen kriterier. Det første vi tenkte på var så klart pris, deretter ønsket vi at huset skulle være nytt og at det var lite vedlikehold som var påkrevd. Vi hadde også et stort ønske om at huset skulle være moderne og helt nytt.  

Hvordan var det å flytte inn i et helt nytt hus, hvor alle valg allerede var tatt? 
– Rommene i huset er malt med tidløse og jordlige farger. Kjøkkenløsningen synes vi var tøff, det samme gjelder baderomsløsningene. I ettertid har vi tekst at det kunne vært gjort noen endringer på badet i 1. etasje, men ellers er vi veldig fornøyde med huset fra GH-Bolig Nordbohus, avslutter Kenneth.
 

Er du interessert i ny bolig? Ta kontakt med oss i Nordbohus GH-Bolig eller se vårt utvalg av eneboliger og tomannsboliger her

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18