Skyset_Hagan

Tomannsboliger på Hagan i Nittedal. Prosjektet er utsolgt!

Nøkkelinformasjon

Antall rom
3 soverom
Areal
113 kvm BRA
Adresse
Bekkinga, Skyset
Status
Bygging igangsatt
Totalt antall boliger
6
Antall ledige
0

Ta kontakt for mer informasjon

Camilla Solheim
Camilla Solheim
Daglig leder
900 69 956
Meld interesse her

Salgstrinn 2 - Prosjektet er utsolgt

Det er få ting som slår den gode følelsen av ny bolig. Vi bygger nå 3 moderne, vertikaldelte tomannsboliger med til sammen 6 enheter.

Byggingen er allerede i gang og de siste 3 boligene selges nå! Boligene har en arealeffektiv og innholdsrik planløsning over 2 plan. Romslig stue- og kjøkkenløsning med store vinduer gjør oppholdsrommene åpne og luftige, og gir deg god plass til å samle både venner og familie til hyggelige, sosiale lag. 

Boligene vil være innflytningsklare våren/ sommer -23. Det betales ikke forskudd!

Inngangspartiet til boligene ligger i 1. etasje, her finnes et romslig vindfang
med et tilknyttet garderoberom, noe som gjør inngangspartiet svært ryddig og pent. Garderoberommet har direkte utgang til en romslig sportsbod på 5 kvm. Ekstra lagringsplass kommer alltid godt med. Videre i vindfanget ligger det et WC-rom som er lett tilgjengelig både fra inngangsdøren og fra stue/kjøkken. Boligens stue og kjøkken er også plassert i denne etasjen. Med store vinduer og balkongdør ut til stor terrasse vil dette bli familiens naturlige samlingspunkt.

I underetasjen ligger det 3 soverom hvorav to barnerom og et hovedsoverom med plass for en romslig garderobe. Har dere ikke behov for 3 soverom, kan én av de lett benyttes som hjemmekontor eller et hobbyrom. Hovedsoverommet har direkte utgang til hage. Her kan kaffekoppen nytes i fred og ro før dagen starter. I underetasjen finnes det også et stort bad på nesten 9 kvm hvor det er avsatt plass for både dusj og badekar. I tilknytning til badet ligger det et vaskerom/teknisk rom. Eget vaskerom skal heller aldri undervurderes.

Prosjektet er oppdelt i to salgstrinn hvor boligene 1 B, 2A og 3 B utgjør salgstrinn 1 som nå er utsolgt! 

  • Enhet 1 A – SOLGT

  • Enhet 1 B - SOLGT

  • Enhet 2 A – SOLGT

  • Enhet 2 B - SOLGT

  • Enhet 3 A - SOLGT

  • Enhet 3 B - SOLGT

 Les mer i prospektet. 

Boligene selges etter "førstemann til mølla prinsippet" ved å levere signert avtale om kjøp på ønsket enhet. Vi vil gi en skriftlig tilbakemelding på aksept. 

 

Byggetrinn 1 med 2 stk. tomannsboliger er allerede utsolgt. 

For mer informasjon om nærområdet og hva det har å by på, klikk på fanen "om området" øverst på prosjektsiden.

Nytt boligområde under utvikling på Hagan

På Hagan i Nittedal skal vi utvikle et nytt boligfelt med ca. 30 boenheter. Boligfeltet ligger mellom veletablert bebyggelse på Snarefjellet og Skyset.

Bebyggelsen vil bli fordelt på 4 eiendommer og vil bestå av småhus, hhv. tomannsboliger og eneboliger i kjede. Boligene vil få private hager. Delfelt 1 bestående av to tomannsboliger er utsolgt. Delfelt 2, salgstrinn 2 selges nå. (salgstrinn 1 er utsolgt) Delfelt 3 og 4 er under prosjektering. 

Det vil bli opparbeidet to nærlekeplasser til glede for beboerne i boligfeltet. Her vil man kunne slippe barna ut på lekeplassen i et trygt bomiljø. Vårt mål er å etablere et hyggelig boligfelt hvor folk i alle aldre vil trives. Her vil man kunne trekke seg tilbake i egen hage, samtidig som man vil kunne møte både barn og voksne på feltets lekeplasser. 

 

2 nye delfelt på Skyset er under prosjektering

Ta kontakt for mer informasjon

Tilvalgsmuligheter

På Hagan får dere boliger med god standard. Har dere likevel lyst å gjøre den unik ut fra deres behov, finnes det flere muligheter for tilvalg og endringer. Bygging er igangsatt og fristen for å gjøre tilvalg nærmer seg. Ta kontakt med Camilla for mer informasjon.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Planlegging

Planlegging

Salgsstart

Salgsstart

Tilvalgsjusteringer

Bygging er i gang og fristen for å sette sitt eget preg på boligene nærmer seg. Ta kontakt for mer info!

Tilvalgsjusteringer

Byggestart

Byggestart

Ferdigstillelse

Boligene ferdigstilles våren 2023!

Ferdigstillelse
Camilla Solheim
Camilla Solheim
Daglig leder
900 69 956
Nordbohus Romerike
Telefon
Adresse
Hvamsvingen 11, 2013 Skjetten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18