Online katalog med nye hus

Her er vår digitale bolig katalog med alle nyheter og våre eneboliger i klassisk, moderne eller funkis inspirert stil. Finner du et hus du liker, kan vi bygge ditt drømmehus. Bla i katalogen her: 

Nå er neste års eneboliger klare for lansering. Nordbohus kommer med spennende nyheter som Struktur og Oversikt. I tillegg finner du kjente hustyper som vi har bygget mye av, som Arkturus, Opal og Aurora.

Om du ønsker å finne en enkel oversikt over alle våre hus les mer her. Ønsker du å vite ca prisen for ett hus, opprette en bruker og du kan velge hus og se på totalpris på hus og pris på hus med tilvalg.

Når du skal bygge er Nordbohus Romerike er med deg i hele prosessen - fra idé til nøkkelen står i døren. Vi har dyktige folk med lang erfaring innen boligbygging. Vi har høy fokus på kvalitet og tar kundens behov på alvor. Det er svært viktig for oss at kundene blir ekstra godt fornøyd, slik at de anbefaler oss til nye kunder. På den måten har vi et godt fundament for fremtiden.

Vi bygger boliger på Østlandet, med hovedvekt på Romerike. Har du egen tomt kan vi hjelpe deg med en bolig fra vårt innholdsrike eneboligkonsept. Huset kan selvfølgelig også tilpasses etter dine ønsker. Vi kan ta hånd om hele byggeprosessen fra første spadetak, til nøkkelen står klar i døra i din ferdige bolig. Hos oss får du totalpris på arbeidet som skal gjøres. Kontakt oss for befaring og påfølgende pristilbud eller overslag. Ikke egen tomt? Vi har også tomter til salgs på egne byggefelt. Ta gjerne kontakt, så ser vi på mulighetene sammen.

Eneboligen Struktur

Finn forhandler