Online katalog med nye hus

Her er vår digitale bolig katalog med alle nyheter og våre eneboliger i klassisk, moderne eller funkis inspirert stil. Finner du et hus du liker, kan vi bygge ditt drømmehus. Bla i katalogen her: 

Nå er neste års eneboliger klare for lansering. Nordbohus kommer med spennende nyheter som Struktur og Oversikt. I tillegg finner du kjente hustyper som vi har bygget mye av, som Arkturus, Opal og Aurora.

Registrer deg som bruker og gå til huskatalogen for å finne en husmodell du liker. Du vil da få opp prisen for å bygge boligen der du bor. Prisen som vises inkluderer alt av standardvalg i boligen. Den inkluderer ikke tilpasninger, kommunale avgifter, tomtetekniske arbeider eller grunnarbeider. Mer detaljert informasjon om hva prisen inkluderer finner du i leveransebeskrivelsen, som du får tilgang til når du oppretter bruker.

Når du skal bygge er Nordbohus Romerike er med deg i hele prosessen - fra idé til nøkkelen står i døren. Vi har dyktige folk med lang erfaring innen boligbygging. Vi har høy fokus på kvalitet og tar kundens behov på alvor. Det er svært viktig for oss at kundene blir ekstra godt fornøyd, slik at de anbefaler oss til nye kunder. På den måten har vi et godt fundament for fremtiden.

Vi bygger boliger på Østlandet, med hovedvekt på Romerike. Har du egen tomt kan vi hjelpe deg med en bolig fra vårt innholdsrike eneboligkonsept. Huset kan selvfølgelig også tilpasses etter dine ønsker. Vi kan ta hånd om hele byggeprosessen fra første spadetak, til nøkkelen står klar i døra i din ferdige bolig. Hos oss får du totalpris på arbeidet som skal gjøres. Kontakt oss for befaring og påfølgende pristilbud eller overslag. Ikke egen tomt? Vi har også tomter til salgs på egne byggefelt. Ta gjerne kontakt, så ser vi på mulighetene sammen.

Eneboligen Struktur